Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия

  • 07 август 2023 06:00

  • 5672
  • 0
Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Фаза на Луната: трета четвърт, намаляваща Луна

Луната е в знак Овен и преминава на празен ход от 07:14ч до 09:26ч

В 09:26ч Луната преминава в знак Телец, където ще остане до 16:06ч на 9 август.

Луната  в този знак внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Шопингът също добре се отразява на психиката. Добре е да се срещате с близки и любими хора, да пребивавате в комфортна и релаксираща обстановка.

Хубаво е да прекарате повече време сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, не стойте на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:47ч

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на идеите и плановете. Желанието да получите резултати е толкова силно, че лесно можете да пренебрегнете някои от интересите си, за да постигнете целта си.

Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност. Дадените обещания в този ден притежават особена сила, затова е препоръчително да не давате обещания, които няма да можете да изпълните.

Един от онези мистични дни, в които може да бъдем осенени от Божествена тайна

Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

21 лунен ден е ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Денят дава чудесна възможност да се отървете от лошите навици. Нещата се случват по-лесно не само психологически, но и по-лесно се преодолява физическата зависимост. Така че, ако отдавна се каните да откажете цигарите например, започнете от днес. Ако сега нищо не ви се получи, опитайте отново при новолуние.

Храненето трябва да е умерено. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

Ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора. Общуването ще ви донесе много нови и интересни неща, приятни емоции. Особено неподходящо време за изясняване на отношения и скандали.

Сексът сега е добре да бъде изпълнен с необичайни, творчески и иновативни идеи.

Подстригването в този лунен ден е благоприятно, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

Следва 22 лунен ден от 23:47ч на 7 август до 00:14ч на 9 август

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5672 0

Свързани новини

Водещи новини