Добре е да се прекара денят в усамотение или отдаване на любимото хоби

  • 26 декември 2022 07:26

  • 6107
  • 0
Добре е да се прекара денят в усамотение или отдаване на любимото хоби
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната e в знак Водолей до 09:35ч на 27 декември

Луната във Водолей носи различни изненади. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Душата има нужда от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Трудно може да се разчита на разума. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Рутинната работа не се отразява добре. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар:  4 лунен ден от 10:51ч на 26 декември до 11:23ч на 27 декември

 Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Точно в този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е : “Десет пъти премери и един път режи”. 

Добре е този ден да се прекара в усамотение, в отдаване на любимото хоби. Не подхожда за колективна работа. Ако колективната работа не може да бъде избегната, поне се заемете с нещо възможно най-спокойно днес, което се нуждае повече от вашите лични усилия, отколкото помощ отвън. 

Всичките действия и мисли трябва да са само положителни

Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Това е най-успешното време за избор. 

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми. 

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицинските процедури не трябва да се провеждат сега. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите. 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6107 0

Свързани новини

Водещи новини