Ден за преобразования, реформи, промени

  • 16 декември 2022 06:07

  • 5100
  • 0
Ден за преобразования, реформи, промени
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Дева до 21:50ч

Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Луната е на празен ход от 21:14ч до 21:50ч. След това влиза в знак Везни. 

Лунен календар:  23 лунен ден от 23:42ч на 15 декември до 00:46ч на 17 декември

Кармичен ден. Ден за разрушение на старото, за коренни реформи, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела.

В този ден човек приема допълнителна енергия, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Необходим е самоконтрол. Избягвайте места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции. 

За бизнеса е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Началниците е добре да се самоконтролират и да не упражняват властта си над подчинените си. Да не им крещят и да не определят наказания. 

Ден на висшата небесна мъдрост

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът главата на семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск. Един от подходящите дни за подаване заявление за развод е в 23-ти лунен ден. Неприятните процедури ще преминат по-бързо и по-безболезнено. 

От интимност сега е желателно да се въздържате. Жените да бъдат много внимателни, има вероятност от насилие. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна. 

Неблагоприятно време за покупки. 

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Слънчев календар – 1 слънчев ден – Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Добре е да се правят планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви в делата само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5100 0

Свързани новини

Водещи новини