Време за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония

  • 27 декември 2022 07:37

  • 3711
  • 0
Време за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната e в знак Риби от 09:35ч на 27 декември до 12:37ч на 29 декември

В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума.

Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Отдайте времето си на семейни ангажименти.

Може да се използват духовни практики.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

Лунен календар: 5 лунен ден от 11:23ч на 27 декември до 11:49ч на 28 декември

Всичките действия и мисли трябва да са само положителни

Символ на деня е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие. Този лунен ден се смята за добър и щастлив. 5 лунен ден е време за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония.

Петият лунен ден може да бъде повратна точка по всички въпроси. Затова се препоръчва да се съсредоточите само върху най-важното и необходимото. Препоръчително е да се вслушвате в съветите на другите и да приемете тяхната помощ - за да постигнете максимален ефект. Един добър ден за социализиране. Контактите ще бъдат продуктивни и няма да доведат до негативни последици.

Комуникацията с близките ще донесе положителни емоции.

Не е подходящо за сериозни и нови дела, за творческа дейност. За бизнеса също не е добър ден. Започнати дела днес водят до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятно време. Един от най- неподходящите дни за смяна на дейността и за разговори с висшестоящи.

На този ден не трябва да проявявате гнева си и да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание. Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства.

Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта.

Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване.

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се само лека и прясна храна, млечни и свежи продукти, лесни за храносмилане. Да се избягва месото. Пийте повече билкови чайове.

Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Ще облекчи натрупаното напрежение и ще даде радост. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3711 0

Свързани новини

Водещи новини