Ден за пасивност, почивка, уединение

  • 18 декември 2022 06:26

  • 3827
  • 0
Ден за пасивност, почивка, уединение
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Везни до 05:32ч на 19 декември

Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Сега откровеността може да ви сближи със събеседника ви. Идете на гости на приятели или вие ги поканете.

Романтична вечеря на свещи може да изиграе важна роля за вашите интимни отношения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Сега е най-подходящо да се започне програма за отслабване и съответните процедури. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Един от най-успешните дни за комуникация

Днес намаляващата Луна във Везни обича флирта и любовта, но не покровителства зачеването и майчинството. В лунния календар този ден е отбелязан като неблагоприятен за зачеване. Като цяло здравето на жените ще бъде уязвимо, особено пикочно-половата система. Бременността, която настъпва в този лунен ден, може да бъде засенчена от отоци и токсикоза.

Лунен календар: 25 лунен ден от 01:52ч на 18 декември до 03:01ч на 19 декември

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Не се препоръчват активност, прибързаност, суета. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден на пасивност. Ден за усамотение, съзерцание, медитация и покой.

Времевият поток се обръща от бъдещето към миналото, от последствията към причините

Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо.

Вашият тънък, душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Отпуснете душата си и се отдайте се на радостта от битието

Подстрижката е крайно нежелателна. Да подстрижете косата в този лунен ден означава „да пуснете косата на вятъра“. Това е влиянието на намаляващата Луна в знака на стихията Въздух– Везни.

Раздялата с косата може да доведе до изтъняване на косата и загубата ѝ. Намаляващата Луна във Везни е отговорна за хармонията на отношенията и успеха в любовта, които може да бъдат изгубени, като подстрижете косата си в този ден.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Денят е труден и сложен

Слънчев календар – 3 слънчев ден – Най-мощният по отношение на думите слънчев ден.

Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза.

Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на храм. Повече време прекарайте у дома си.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3827 0

Свързани новини

Водещи новини