Седмичен хороскоп от 2 до 8 май

  • 02 май 2022 09:19

  • 9542
  • 0
Седмичен хороскоп от 2 до 8 май
© pixabay

Астро-аспекти

2 май Венера преминава в Овен

4 май Юпитер секстил Плутон

4 май Марс секстил Уран

5 май Слънце съвпад Уран

6 май Меркурий секстил Венера

7 май Слънце секстил Марс

Луна през седмицата се движи през знаците –Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване – 2, 4, 5, 6, 8 (след 11:50ч) май

Благоприятни дни за боядисване на косата –2, 3, 4, 6, 8 (след 11:50ч) май

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

02.05. 13:14 - 02.05. 13:48
04.05. 23:38 - 05.05. 02:06
07.05. 13:27 - 07.05. 14:51

Овен – Тази седмица вниманието ви ще е разпиляно на много места, затова трябва да се организирате по всички въпроси. Не правете грандиозни планове на базата на някакви инициирани споразумения, въпросът е какво ще се получи в крайна сметка. В общуването и контактите със сътрудници и бизнес партньори сдържайте нетърпението и убедеността си, че сте прави по всички въпроси. Погледнете по-широката картина и бъдете по-толерантни. В любовта това, което сте посяли в миналото, ще се върне при вас.

Благоприятни дни –3, 4 

Бъдете внимателни – 5, 6

Телец – Седмица на открития, разширяване и нови начала. Звездите ви изпращат различни щастливи знаци. Заредени сте с много положителна енергия, която би било много жалко да я оставите неизползвана. Стресът допринася много за това да се чувствате по-зле, отколкото сте в действителност. През следващите дни ви очаква предизвикателство в емоционалната сфера. При заетите представители на знака в любовен план ситуацията е променлива, а свободните стават много активни.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Въпреки че в момента вашите цели и стремежи изглеждат почти непостижими, това не е така. Просто трябва да бъдете търпеливи и да изчакате точния момент да започне всичко. Тези, които са свободни, за някои от вас периодът е изключително добър за любов, за някои не. Всичко зависи от това как реагирате и колко добре умеете да разпознавате правилните хора. Здравословното състояние е променливо, възможни проблеми със сезонни алергии, болки в гърба, силно нервно напрежение. Почивайте повече и приемайте повече витамини.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

Рак – Повечето от плановете ви няма да бъдат реализирани, защото е необходимо време за оформяне и стартиране по правилния начин. За момент може да ви се стори, че не напредвате, а се връщате назад, но това е само илюзия. Трябва да продължите да правите това, което сте си поставили за цел, дори ако в момента няма осезаеми резултати.  В средата на седмицата ще бъде по-добре да избягвате тези, с които бихте могли да влезете в конфликт. Мислете за всичко, преди да предприемете каквито и да е действия, не действайте емоционално.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни –5, 6

Лъв – През следващата седмица може да имате много проблеми с колегите и техните грешки, когато става въпрос за работа. Някои колеги могат да ви ядосат с действията си или безотговорността си към работата. По-добре е да реагирате веднага, отколкото да го трупате в себе си и да се ядосвате и накрая да избухнете. Самите вие ще бъдете бодри, енергични и изпълнени с повече оптимизъм и с лекота ще управлявате ситуациите. Възможно е да осъществите ново интересно запознанство с възможно романтично продължение.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – Опитайте се да направите по-добра организация на работата, да си поставите приоритети, за да бъдете възможно най-функционални и да ви е лесно през тази седмица. Отървете се от нещата, които пречат на напредъка ви. Време е да поемете инициативата в свои ръце, а ако е необходимо, да окажете натиск върху някои хора - всичко това с цел по-добро функциониране и по-бързо приключване на работата. Ще почувствате, че сте привлекателни и интересни за противоположния пол, което ще ви вдъхне увереност. Ако сте готови да захвърлите бронята си и да отворите сърцето си, можете дори да се влюбите.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –3, 4

Везни – Отношенията ви с партньора често са на ръба и никога не знаете кога и в каква посока ще надделеят – към доброто или лошото. Вашето поведение и чувствата ви са много променливи. В един момент сте търпеливи и изпълнени с разбиране, а в следващият може да избухнете заради дреболии и се дразните дори, когато няма причина за това. Оставете нещата да се развият по естествен начин, преди да вземете прибързани решения. Заради много задължения и стрес, безсънието и умората ще са актуални. При някои ще се появят проблеми с кръвното налягане, сърдечно-съдовата система, стомаха.

Благоприятни дни –3, 4 

Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион – Първата седмица на май носи изразено напрежение и нервност, така че мнозина ще се нуждаят от много разбиране и подкрепа. Направете всичко възможно да се разтоварите малко и да си починете. Ако се научите да се адаптирате към хората и тяхното темпо, ще ви бъде по-лесно. В любовната сфера има някои задължения, които отлагате дълго време. Независимо дали става дума за решение или стъпка напред, която знаете, че трябва да направите. В средата на седмицата изведнъж ще почувствате необходимата решителност и ще се справите отлично.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Обемът на работата и задълженията се увеличава през този период, което допълнително ще усложни живота ви. Освен това ще бъдете все по-признати в работата, защото винаги обичате да помагате на другите. Сега е подходящ момент за амбициозни планове, постижения и нови проекти. Понякога може да има леко напрежение с някои  от колегите. Началото на месеца ще бъде белязано от бурни събития и появата на нови персонажи във вашата среда. Можете да установите по-добър контакт с партньора си, така че направете всичко възможно за това.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

Козирог – Импулсивните реакции сега не са във ваша полза, така че се опитайте да помислите преди някои по-конкретни ходове или важни решения. Постарайте се да бъдете максимално спокойни и толерантни, бъдете търпеливи и обмисляйте внимателно всяко решение, тъй като някои от тях могат да имат голямо влияние върху бъдещето ви. Успокойте се и се свържете отново с природата и себе си. Нуждаете се от спокойствие и тишина, за да възстановите вътрешната хармония. Ще срещнете човек, който много бързо ще спечели сърцето ви.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни –5, 6

Водолей – Седмицата ще започне доста динамично, но после ще има постепенен спад в активността ви. Пред вас се отваря период с нови шансове, нови промени, които могат да ви отведат много по-далеч, отколкото си мислите в момента. Бъдете достатъчно мъдри, за да ги разпознаете. Можете да бъдете по-окуражаващи и активни, в сравнение с вашите колеги, имате лидерски качества и ги прилагайте сега. Дори не осъзнавате впечатлението, което оставяте у другите. Дребни проблеми не трябва да нарушават отношенията ви с партньора, споделяйте само хубавите неща.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – Тази седмица е победоносна, защото най-накрая ще получите нещо, което искате отдавна. Вашите отговорности ще ви настигнат. Добрата почивка сега е много важна за вашия знак. Вашите мисли ще формират енергията ви през следващите дни, така че се настройте оптимистично и позитивно. Животът е кратък, няма място за излишни кавги с партньора ви. Трябва да се погрижите да остане с впечатлението, че му давате максимума във всичко, а не че нещо постоянно е недовършено и липсва.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –3, 4

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9542 0

Свързани новини

Водещи новини