Седмичен хороскоп от 11 до 17 април

  • 11 април 2022 09:03

  • 8643
  • 0
Седмичен хороскоп от 11 до 17 април
© pixabay

Астро-аспекти

11 април  Меркурий преминава в Телец до 30 април

12 април Юпитер съвпад Нептун

13 април Слънце секстил Сатурн

15 април Марс преминава в Риби до 24 май

16 април Пълнолуние във Везни

Луна през седмицата се движи през знаците –Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване – 11 (след 14:05ч), 12, 13, 14 (до 17:30ч) април

Благоприятни дни за боядисване на косата – 11, 12, 13 (до 16:20ч), 14 (след 17:30ч), 15, 16, 17 април

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

12.04. 13:18 - 12.04. 17:09
14.04. 21:12 - 14.04. 23:47
17.04. 00:58 - 17.04. 03:24

Овен - Време е да забавите темпото на живот и да станете по-възприемчиви към знаците на Вселената. Планетата Венера ще транзитира в дванадесети дом – вашият дом на мистерия, мистика и неизказано, където ще остане до 2 май. Благоприятен период за тези, които имат тайна любов. Това е времето, когато фантазиите стават по-ярки, интуицията се издига. Ще имате цветни сънища. Хубаво е да направите творчески проект, да развиете талантите си. Ако не искате да промените нищо в личния си живот, ще бъде правилно. 

Благоприятни дни -  11, 12

Бъдете внимателни – 15, 16

Телец - Намерете време за среща с приятели, защото планетата на хармонията Венера ще транзитира във вашия дом на приятелството, където ще остане до 2 май. През този период ще се чувствате в хармония с другите, независимо дали са приятели или работен екип. Може би връзката с някой от вашите приятели ще се превърне от платонична в романтична. Влиянието на Венера предлага да откриете творческата страна на своята природа, да не се страхувате да бъдете оригинални, да намерите нестандартни подходи за решаване на познати проблеми. Ако търсите човек до себе си, възможно е да го срещнете на работното си място, просто внимавайте, ако тази връзка застрашава работата ви.

Благоприятни дни -  13, 14

Бъдете внимателни -11, 12, 17

Близнаци- Това е дълбоко време да се вгледате в себе си и да видите и осъзнаете какво искате, как искате да бъдете виждани от света, каква енергия искате да излъчвате и какво впечатление искате да оставите след себе си. Добър момент за вас в професионален план, това е вълшебно време за вашата кариера, вашата професия, вашия авторитет. През този период можете да укрепите позицията си в работата, да спечелите признанието на ръководството и уважението на колегите. Вие сте променлив въздушен знак, управляван от Меркурий и ще проявите страхотни комуникационни умения, майстор на думите, вие сте красноречиви и интелектуални, бързо научавате нови неща, имате огромен капацитет да учите цял живот.

Благоприятни дни -  11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14

Рак – Разперете крилете на мечтите си! Романтичната Венера ще транзитира във вашия дом на приключенията и пътуванията, където ще остане до 2 май. Това е времето, когато имате възможност да разширите кръга си от познанства с хора от други градове и държави, да придобиете знания за други култури. Може би някои ще отидат на дълго пътешествие. Друга проява на този период е духовното развитие, което ще обогати живота ви. Която и посока да изберете, в крайна сметка ще разберете по-добре мястото си в този огромен свят.

Благоприятни дни -  13, 14, 17

Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв – Време е да разширите хоризонтите си! Транзитът на Слънцето през вашия 9 дом ще донесе нови открития. Очарователната Венера ще транзитира през вашия осми дом - домът на ресурсите: финансови, духовни, емоционални и физически, където ще остане до 2 май. Дипломацията на Венера ще ви помогне да изразите най-съкровените си чувства към любимите хора и дори да споделите скрити желания. Планета на любовта в осми дом повишава интереса към физическата страна на любовта, така че ви очаква време на силна страст. Реализирайте смелите си еротични фантазии! 

Благоприятни дни -  15, 16

Бъдете внимателни – 11, 12, 17

Дева – Време е да обърнете повече внимание на отношенията, както любовни, така и делови или бизнес. Венера, планетата на любовта и хармонията преминава през вашия дом на партньорството, където ще остане до 2 май. Планетарното влияние набляга на темите на партньорството и си поставя задачата да ги направи по-хармонични.  Получавате възможност да се отворите, да намерите баланс в най-важните за вас взаимоотношения. Може би трябва да се научите да бъдете по-емоционални или да поемате по-малко отговорност. С подкрепата на Венера е по-лесно да се разбирате с хората. Позволете си да се насладите на радостите на този период, да бъдете във връзка определено е по-добре, отколкото да сте сами.

Благоприятни дни -  17

Бъдете внимателни – 13, 14

Везни – Дойде времето да откриете излъчването на вътрешната красота. Очарователната Венера транзитира във вашия дом на здравето и работата, където ще остане до 2 май. През този период красотата и здравето вървят ръка за ръка. Добро време за козметични и спа процедури, физически упражнения, които ще ви позволят да коригирате фигурата си. Обърнете внимание на балансираната диета, в нея трябва да има достатъчно зеленчуци и плодове. Тъй като Венера е планетата на любовта, съдбата може да изпрати на самотните представители на вашия знак романтична среща, която ще бъде свързана със здраве/опазване - в лечебно заведение, фитнес или дори на разходка.

Благоприятни дни -  11, 12

Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион –Това е добър момент за любов, защото планетата на красотата и хармонията Венера ще транзитира във вашия дом на любовта, където ще остане до 2 май. През този период вие сте по-привлекателни от обикновено, няма да ви липсва внимание от противоположния пол. Съблазнявайте, омагьосвайте, покорявайте - Венера е на ваша страна! Очаквайте много приятни моменти, флирт, любовни игри. Има вероятност да се влюбите, но се опитайте да не се увличате много, защото чувствата могат да бъдат крехки. Ако вече имате връзка, добре е да намерите време да бъдете по-активни с половинката си.

Благоприятни дни -  13, 14

Бъдете внимателни -11, 12, 17

Стрелец –Старите проблеми се решават малко по малко, перспективите стават все по-ясни. Ще се чувствате добре у дома и със семейството си. Време е да отдадете почит на домакинските задължения и грижи. Венера ще транзитира през семейния сектор на вашия знак, където ще остане до 2 май. По това време семейството, роднините и топлината на огнището - всичко придобива специално значение. Прекарвайте време със семейството си, направете подобрение на дома, експериментирайте в кухнята, канете гости. Насладете се на интимни разговори със семейството си, споделете своите чувства, спомени и дори носталгия по миналото.

Благоприятни дни -  11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14

Козирог –Може да забележите, че получавате повече телефонни обаждания, има повече приказки и шум около вас, хората се обръщат към вас с всякакви въпроси, изискващи вашето внимание. Планетата Венера ще транзитира във вашия дом на комуникациите, където ще остане до 2 май. През този период ще бъдете забелязвани, където и да сте. Другите ще се обърнат към вас за съвети, а приятелите ще ви канят да прекарвате време заедно. Намерете възможност да научите нещо ново. Добра идея е да се запишете на курсове за обучение.  Свободните и необвързани членове на вашия знак могат да имат романтична среща там.

Благоприятни дни -  13, 14, 17

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – Повече внимание привличат финансовите теми, защото Венера ще транзитира във вашия дом на парите, където ще остане до 2 май. Време е да помислите за доходите си – дали сте доволни от заплатата си или смятате, че заслужавате повече. През този период ще станат актуални въпросите, свързани с финанси, покупки, приходи и разходи. Може би ще получите нов източник на доходи или ще намерите допълнителна работа, която не само ще подобри финансовото ви състояние, но и ще повиши самочувствието ви. Както знаете, Венера е планетата на любовта, ще забележите връзката между любовните афери с парите.

Благоприятни дни -  15, 16

Бъдете внимателни – 11, 12, 17

Риби –Оказвате се в центъра на вниманието, защото чаровната Венера транзитира във вашия знак. Планетата на любовта и красотата ви дарява с чар и ви прави по-привлекателни. Можете да спечелите на своя страна със силата на личния чар, да подкупите хората с очарователна усмивка. Използвайте това време, за да постигнете заветната си цел, независимо дали става дума за любов, семейни дела или кариера. Но преди всичко променете мнението си за себе си към по-добро. Благотворното влияние на Венера ще ви помогне да придобиете повече самочувствие.

Благоприятни дни -  17

Бъдете внимателни – 13, 14

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8643 0

Свързани новини

Водещи новини