Седмичен хороскоп от 18 до 24 април

  • 18 април 2022 09:55

  • 7148
  • 0
Седмичен хороскоп от 18 до 24 април
© Pixabay

Астро-аспекти

18 април Меркурий секстил Венера

18 април Меркурий съвпад Уран

18 април Венера секстил Уран

18 април Слънце квадратура Плутон

20 април Слънцето влиза в Телец

24 април Меркурий квадратура Сатурн

24 април Меркурий секстил Нептун

Предстои една динамична седмица, богата на събития. Плановете могат неочаквано да бъдат променени. Подходящо време за освобождаване от стари модели на мислене и поведение, за нов поглед върху нещата, ново разбиране на ситуацията, за нестандартни решения. Има опасност от правене на прибързани заключения. Възможни са неочаквани приходи, нестандартни финансови решения. Характерни прояви на несправедливост, незаконно използване на сила и злоупотреба с власт, но и прояви на неподчинение, конфликти. Задкулисни дейности на служители или управляващи, свързани с корумпирани структури.

Луна през седмицата се движи през знаците –Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване –19, 21, 22 април

Благоприятни дни за боядисване на косата –18, 19, 20, 22, 23, 24 април

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

19.04. 02:56 - 19.04. 05:1820.04. 23:57 - 21.04. 06:5323.04. 06:54 - 23.04. 09:18

Овен – Тази седмица има всички предпоставки да е успешна. В някои случаи ще ви е трудно да приемете нещата такива, каквито са и може да сте склонни към манипулативност. От друга страна ще ви бъде по-лесно да намерите вътрешна сила за отстраняване на пречки. Бъдете предпазливи и внимателни към инциденти, при шофиране, избягвайте места, където има много хора. В този период може да имате тайна любовна връзка или тайно да се влюбите в някого. Във всеки случай мнозина ги очакват интересни контакти с противоположния пол, но без много конкретни събития.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник

Телец –Вие сте мотивирани и в добро настроение. Тази страхотна енергия буквално привлича успеха. Необходима е предпазливост по въпросите на застраховка, данъци, финанси. Приятелството ще ви донесе най-много щастие през тази седмица. Периодът е благоприятен за участие в групови дейности. Ще се чувствате страхотно особено с хора, с които имате общи хобита и интереси. Приятелство може да прерасне в нещо повече. Венера и Марс се грижат за вашия емоционален живот. Приемете този прекрасен звезден подарък с благодарност!

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 23, 24

Близнаци – Може да срещнете някой, който ще ви помогне професионално – да ви препоръча на нова позиция, да ви запознае с важни хора или който ще даде нова посока на вашата кариера. Колегите ви ще ви харесват и ще ви уважават. За съжаление, колкото и да искате да ускорите решаването на някои проблеми, това не е възможно. Може да бъдете изправени пред труден избор и нито едно от възможните решения да не ви устройва напълно. Можете също така да се влюбите в някой, когото възприемате като авторитет или някой, който е значително по-възрастен.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20

Рак – И тази седмица е необходимо да проявите търпение, постоянство и да не се отклонявате от курса, който сте избрали. Събитията ще бъдат доста удължени във времето и ще се развиват много бавно, а вие трябва да приемете този факт с примирение. Чудесен период за приключения в чужди страни, но също и на места, където никога не сте били преди. Може да се изненадате от красотата на местата, които са близо до вас, но които никога не сте имали време да видите. Ще си прекарате страхотно, ако отидете на почивка сега.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –21, 22

Лъв – Предстои ви доста натоварена работна седмица, но всичко ще бъде наред, ако сте мъдри и търпеливи. Опитайте се да контролирате реакциите си и не се намесвайте в никакви конфронтации. Но ако обстоятелствата изискват да отстоявате себе си, бъдете търпеливи, дайте логични аргументи. Ще почувствате желание за дълбока интимна връзка с любимите си хора. Сексуалните връзки ще се задълбочат и ще ви накарат да се почувствате много по-млади и пълни с енергия. Може да почувствате повишаване на сексуалната енергия.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни –18, 23, 24

Дева – Седмицата е благоприятна за реализирането на вашите идеи и планове. Очакват ви само постижения и победи. Но бъдете внимателни, тъй като последствията от тях не винаги са предвидими и са малко по-различни от очакваните. В отношенията с други хора ще използвате ласкателството, за да получите това, което искате. По-добре бъдете честни. Време, в което ако имате партньор, ще предпочетете да прекарвате повече време заедно и ще усещате по-голяма влюбеност или хармония.

Благоприятни дни – 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Да се избягват всякакви крайности

Везни – През периода е възможно е да получите повишение или увеличение на заплатата. Отношенията ви с колегите ще се подобрят и на работното място ще има приятелска атмосфера. Ще можете да работите лесно с другите и следователно работата в екип ще доведе до желаните резултати. Ще имате достатъчно сила, енергия, опит и вътрешни ресурси, за да постигнете набелязаното, но е необходимо да направите правилния избор на начин за постигане на целта.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

Скорпион – Плановете ви ще се реализират бавно, може да срещнете проблеми в споразуменията. Но проявете доброта, толерантност, благородство в отношенията си. Не отказвайте на хората, които се обръщат към вас за помощ, бъдете по-внимателни и грижовни към другите. Много е вероятно да срещнете някой нов човек през тази седмица и това да прерасне в нова романтична или сексуална връзка. В романтичните отношения ще бъдете по-чувствителни от всякога. Въпреки това ще имате и повишена сексуална нужда, която може да се прояви в по-напористо поведение.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 23, 24

Стрелец – През седмицата може да възникнат трудности и препятствия, непредвидени обстоятелства, но не бива да се съмнявате, че ще успеете да постигнете целите си. Ще искате да се обградите с красиви неща в уюта на вашия дом, където ще цари хармония с членовете на вашето семейство. Домашната работа и ремонтите около дома са силно подчертани. Има възможност за преместване, продажба или закупуване на къща. Очакват ви приятни изненади. Може да срещнете някой, когото не сте виждали от дълго време или да преживеете нещо неочаквано.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20

Розово пълнолуние в знак Везни

Козирог – Потопете се в ежедневието, работата и обичайните задължения и търпеливо изчакайте своя момент, който ще дойде съвсем скоро. Меркурий умело ще ви насочва в правилната посока на растеж и изпълнение на вашите желания. Интуицията и организираността ще ви помогнат да изпълнявате задачите си бързо и с максимална ефективност. Ако се появят конфликти, лесно ще ги разрешите. Вашите дипломатически умения ще ви помогнат да постигнете целите си. Възможно е също така да се почувствате привлечени от двама души едновременно, което ще ви накара да се почувствате малко странно.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –21, 22

Водолей – През седмица ще можете да поставите по-стабилна основа или да усетите притока на положителна енергия, която ви подтиква към действие. Ще се засили влечението ви за комфорт, лукс и материална сигурност. Автоматично ще бъдете привлечени от хора, които ще ви накарат да се чувствате в безопасност и ви дават повече самочувствие. Стабилността на връзката вече ще бъде по-важна за вас от приключенските преживявания. Възможно е да имате срещата, която сте чакали толкова дълго и която ще постави началото на нещо много важно в живота. Може би ново запознанство ще ви направи щастливи.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни –18, 23, 24

Риби – През седмицата ще бъдете изпълнени с енергия и ще се радвате да започнете всяка задача с ентусиазъм. Ще искате да угодите повече на себе си и на хората около вас. Ще имате желание да се поглезите физически и да подобрите външния си вид. Благодарение на уникалния си чар, ще се разбирате добре с другите. Ще сте склонни да покажете своето по-меко, по-добро аз и ще предпочетете да се забавлявате. Някой много ясно и открито показва, че се интересува от вас, но от вас зависи как ще се развият нещата нататък.

Благоприятни дни – 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7148 0

Свързани новини

Водещи новини