Марс тригон с Уран

  • 07 февруари 2022 13:46

  • 3403
  • 0
Марс тригон с Уран
© Pixabay

На 8 февруари войнът Марс в прехода си през знака Козирог ще бъде в тригон с мистериозния Уран, който е в Телец.

Това, което е важно, и двете планети са истински енергийни сили, защото знаем много добре, че Марс е божеството на войната, но и на тайните сили на земята, докато Уран е първостепенният бог, бащата, който преобрази Хаоса в Космос и на всички небесни сили.

Голямото сливане на тези сили става, докато планетите са в два земни зодиака, Козирог и Телец, които усилват енергийните ефекти, често отвъд поносимите граници. Влиянието на аспекта обхваща периода от 4 до 11 февруари. Благоприятен аспект за Телец, Дева и Козирог предимно, но също така и за Рак, Скорпиони и Риби.

Марс представлява нашия мотив за действие, крайни цели и намерения, които искаме да осъществим във външния свят. Той представлява действие, агресия, завоевание, борба, работа и усилия. Марс символизира още силата на инициативата, желанието и способността за спонтанно изразяване, също така представлява импулс, страсти, желание, амбиция и посока, както и способността да се изразяваме спонтанно.

Уран най-често се свързва с понятието свобода и равенство. От друга страна, той представлява индивидуалност и ексцентричност, иновативност, финансова акробатика, технологични промени или внезапни промени на посоки и събития, които не можем да предвидим, както и изследвания и нетолерантност към всичко старо.

Този аспект ще подтиква към неочаквани постъпки и екстравагантно поведение. Във всеки може да се пробуди у всеки човек играчът, авантюристът, търсачът на приключения, свободолюбивият човек. Няма да ви спре нито рискът, нито опасността, но ако се държите в пределите на разумното, нищо не ви грози.

Под такова влияние човек не се бои от започване на нови смели проекти, да се откаже от старото и отживялото, откровено да заговори за своите потребности и желания. Вашата енергия и решителност ще помогнат да реализирате всичко, за което дълго време сте мечтали, при това в съвсем кратки срокове.

Непредвидени събития със сигурност ще засегнат почти всички области от живота, които са повлияни от кардиналните и фиксирани знаци в наталната карта на всеки, особено тези, които се активират от двата земни знака Козирог и Телец.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 февруари

През следващите няколко дни може да се очакват непланирани промени на финансово и социално ниво, при партньорствата, независимо дали става дума за любовни или бизнес. Идва време на изненади и внезапни сътресения. Непланираните „изблици“ и необходимостта да „правите нещата по свой начин“ могат дори да донесат положителни резултати в дългосрочен план, независимо как работи в началото.

През това време можете да постигнете много по отношение на творчеството, тъй като сега има склонност да се действа по иновативни начини в сравнение с преди. Този аспект дава повече самоувереност, но и по-интензивни тенденции за независимост и свобода.

Сега може да реагирате силно на предложенията на другите, ако в същото време се чувствате манипулирани. Също така, поведението ви спрямо другите може да е по-агресивно, защото се опитвате да си осигурите свободата, както показва Уран.

Това е време, когато ще прави хората по-динамични, решителни и импулсивни, с изобилие от енергия и жизненост, които са насочени към напредък и промяна. Въпреки това е по-мъдро да се насочи цялата тази енергия да се коригира това, което е направено в миналото и не се колебайте да се възползвате от втори шансове, които ще дойдат по пътя ви. Но ако това са напълно нови проекти, тогава по-добре изчакайте няколко дни.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3403 0

Свързани новини

Водещи новини