Марс в Козирог: амбициозен, организиран и трудолюбив

  • 25 януари 2022 12:23

  • 5772
  • 0
Марс в Козирог: амбициозен, организиран и трудолюбив
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Марс ще пребивава в знак Козирог от 24 януари до 5 март.

Марс в Козирог носи амбиция, постоянство, борбеност и издръжливост. Този транзит спомага за постигането на целите и позволява да се решат проблемите, да се приложат на практика нови проекти и да се засили самоувереността. Марс се чувства напълно комфортно в Козирог, защото тази енергична планета е насочена към успех, точно както Козирогът е свързан с усилена работа и постигане на цели, за да напредне. Всъщност енергиите на Марс протичат толкова мощно и лесно в Козирог, че астролозите казват, че той „екзалтира“ в този знак. Затова този период е отличен за поемане на големи задачи и за довеждането им чак до финала.

Луна в Скорпион

За разлика от Марс в Овен (който действа пряко и бързо) и Марс в Скорпион (който има емоционална интензивност в действията си), Марс в Козирог действа по-предпазливо, структурирано, ефикасно и прагматично. Това е мощен транзит, но по по-занижен начин. Марс обикновено се насочва напред силно, решително и импулсивно, но когато Козирогът наблюдава нещата, Марс ще има повече посока. Планетата на действието ще продължи напред, но ще го прави по-спокойно и към много директни цели, което наистина дава на Марс повече сила от всякога.

Козирогът се управлява от Сатурн, планетата на структурата и стабилността. Така че, когато Марс влезе в този знак, забравете за отдаване на мечти или импулсивно поведение. В този момент ще гледаме на живота през по-реалистичен и уравновесен обектив. Марс в Козирог иска от нас да изследваме какво е пред нас, да планираме следващия си ход и да се заемем с действия, за да превърнем идеите в реалност.

Марс в Козирог е насочен към организация и дисциплина. Енергията се използва по по-практичен и ефикасен начин, особено в личните нагласи и има тенденция да бъде насочвана към професионалната област. Това е време, което призовава за повече организация, защото ще бъде възможно да се получат конкретни резултати, постигане на напредък и професионален успех.

Седмичен хороскоп от 24 до 30 януари

Има и друга страна на прагматичната енергия, създадена от Марс в Козирог. Марс иска да действа, а Козирогът иска да се увери, че го правим с цел. Тогава този транзит е подходящото време да преоценим предишните си цели и да си поставим нови по-ясни цели, за да можем да ги постигнем по-добър и по-ефективен начин.

Нито Марс, нито Козирогът се страхуват от упорита работа. Ако нямаме сериозна цел, този транзит ще ни насърчи да намерим такава.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5772 0

Свързани новини

Водещи новини