Денят се смята за добър и щастлив

  • 12 август 2021 06:00

  • 4560
  • 0
Денят се смята за добър и щастлив
© Pixabay

Луната е в знак Везни до 03:02ч на 14 август

Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Сега откровеността може да ви сближи със събеседника ви. Идете на гости на приятели или вие ги поканете. Романтична вечеря на свещи може да изиграе важна роля за вашите интимни отношения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Сега е най-подходящо да се започне програма за отслабване и съответните процедури. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Лунен календар -  5 лунен ден от 10:29ч на 12 август до 11:40 ч на 13 август

Този лунен ден е един от добрите и благоприятните. Символ на деня е Еднорогът, който означава чистота и целомъдрие. Време за проверка на верността към принципите.

Седмичен хороскоп от 9 до 15 август

Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване.

Не е подходящо за започване на сериозни и нови дела, за творческа дейност, както и за бизнес. Започнати днес водят до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятно време.  Един от най-неподходящите дни за смяна на дейността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи.

На този ден не трябва да проявявате гнева си и да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание. Според поверието за лунния ден е добре днес да си поплачете, тъй като сълзите са знак за това, че душата се пречиства.

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се само лека и прясна храна, млечни и свежи продукти, лесни за храносмилане. Да се избягва месото. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Хороскоп за август

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

Слънчев календар - 25 слънчев ден - Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Да се обърне специално внимание на децата и домашните любимци. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри. Не трябва да изричате лъжи. Днес не трябва да се убиват животни, даже насекоми. Да не се късат цветя и да не се подаряват откъснати.

Меркурий преминава в Дева

Венера тригон Плутон

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4560 0

Свързани новини

Водещи новини