Лунни съвети за уикенда – 17, 18 юли

  • 16 юли 2021 08:47

  • 3111
  • 0
Лунни съвети за уикенда – 17, 18 юли
©

За времето до 13:50ч събота (17 юли)

Може да получите някакви наранявания, ако правите нещо по-активно и за да избегнете всичко това, трябва да си почивате повече, да не се напрягате и да не работите до изтощение. Идеално, ако посветите това време на релаксация. Подходящо за пътуване и за пикник. В резултат на това ще получите много удоволствие и положителни емоции.

Всяка работа в градината, с изключение на напояване и подхранване на растенията, е неблагоприятна и няма да даде резултати, следователно не си струва усилията и времето, което ще посветите.

Този ден е труден за по-фините и чувствителни натури

Ако партньорът ви е наранил или обидил по някакъв начин, то сега е идеалният ден да му простите и да се освободите от всички обиди. Този акт не само ще подобри значително кармата на вас и вашия любим човек, но и ще спомогне за повишаване нивото на връзката ви.

Не се препоръчва в това време подстригване.

Ритуал за освобождение от неприятности

Запалете свещ, разкажете на огъня какво ви тежи и го помолете да вземе всичко, което ви дърпа на дъното, докато всичко, което сте му отдали се превърне в пепел.

Седмичен хороскоп от 12 до 18 юли

Бъдете внимателни със знаците. Ако свещта ви угасне или си убодете пръста с нещо, то по-добре прекратете ритуала.

За времето от 13:50ч в събота до 15:03ч в неделя (17, 18 юли)

Пътуване и почивка

Може да направите някое кратко пътуване за разходка. Вселената е благосклонна към тези, които са на път. Пътят ви ще бъде гладък и лесен, без изненади, проблеми и нещастия. Е, разбира се, че трябва да сте внимателни и да спазвате правилата за движение. Силно се препоръчва да отпътувате на някъде спонтанно, дори ако не сте планирали да отидете никъде предварително. Ако няма възможност да отидете някъде, тогава отидете поне сред природата и се отпуснете за няколко часа от градската суета.

Можете да се уедините далеч от хората и шумния град, или да прекарате деня активно - организирайте поход в планината, гората, отидете до басейна, река, езеро. Единственото и най-важно условие е да ви е възможно най-удобно, целта на този ден е да се отпуснете и да натрупате сили.

Много е важно да не се насилвате да правите нещо насила, да не правите скучни и безинтересни неща, които не ви доставят удоволствие.

Не се препоръчва да се събирате с компании и да общувате много. Вселената оказва негативен ефект върху хората, правейки ги раздразнителни и агресивни и затова ще ви бъде много трудно да намерите общ език дори с най-близките и скъпи хора.

На вилата

Ако пътуването и уединението ви се свеждат само до отиване на вилата, тогава е добре да знаете, че е подходящо за обработка на почвата, за сеене и пресаждане, подрязване, идеално за работа в градината. Растенията изсмукват много влага от почвата, така че трябва да отделите време за обилно поливане.

Новолуние в Рак

Подстригване и боядисване

За да неутрализирате черната енергия на Акаша  е добре да се подстрижете или ако не сте планирали, в началото на денонощието отрежете поне един кичур коса. Подстригването се препоръчва, за да не се влоши здравето и като застраховка от различни неприятности. Предотвратява и битовите неприятности, които могат да се посипят като от рога на изобилието. С отрязване на косите се освобождава негативна енергия от аурата.

Ако имате дълги коси, сплетете ги на опашка, на косички и ги навийте около главата си като ореол.

Можете също така да промените цвета на косата си, но не се препоръчва да изпробвате нестандартни нюанси и коренно да промените нюанса – за предпочитане е цвят с няколко тона по-светъл от вашия, а по време на боядисването използвайте само естествени багрила, изоставяйки химията, която днес може само да навреди на косата ви.

Интимност

Що се отнася до интимните отношения с партньор, в този ден силно се препоръчва да се въздържате от секс, тъй като половият акт в този период от време има разрушителен ефект не само върху тялото ви, но и върху психиката ви. Ако все пак решите да си легнете и да правите любов, тогава има голяма вероятност вашият партньор да остане глух за вашите желания и чувства, вие също няма да можете да отгатнете какво иска и следователно нито той (тя), нито вие сами ще получите удоволствие. ... Освен това е напълно възможно дори да пострадате в процеса.

В случай, че нямате постоянен партньор, бъдете двойно внимателни, защото може да пострадате. Сексът със случаен човек, на когото нямате доверие и освен това, когото виждате за първи път е много рискован, може да се превърне в букет от изключително неприятни полово предавани болести.

Ритуал за изчистване

На 9-ти лунен ден ритуалите за изчистване са най-ефективни. Трябва да вземете сурово пилешко яйце и да го счупите в буркан с вода. Старайте се да не повредите жълтъка. След това бавно прекарайте буркана последователно до коронната чакра, покрай челото, гърлото, гърдите, стомаха и пубиса. След това погледнете яйцето. Колкото повече се е деформирало, толкова повече тъмна енергия има във вашето енергийно поле. След ритуала изсипете съдържанието на буркана в канализацията и изхвърлете самия буркан.

След 15:03ч неделя

Подстригването е опасно, може да подкопаете здравето си.

Благоприятно е ако имате семейство да се съберете, да вечеряте заедно, да разглеждате семейни снимки. Ако нямате семейство, това време може да е по-тежко за вас.

Интимност

Подходящо е за тиха, спокойна интимност, като всеки партньор е необходимо да се стреми да достави максимално удоволствие на другия. Не се препоръчват разни експерименти. Добре е да отделите време за дълга любовна игра, по време на която можете да си направите един приятен, релаксиращ масаж. Тези прости действия ще помогнат както на вас, така и на партньора ви да се отпуснете, да се настроите на правилната вълна и да изживеете приятни мигове. Също така е добър период за зачеване.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3111 0

Свързани новини

Водещи новини