Ден за вътрешно преображение

  • 15 август 2021 06:11

  • 4794
  • 0
Ден за вътрешно преображение
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион до 06:16ч на 16 август

Активират се процесите, формиращи нашите чувства. Самочувствието ще въздейства най-вече на емоционалната сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще станат по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Затова периодът е твърде конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Лунен календар -  7 лунен ден до 14:08ч на 15 август

Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Бъдете внимателни с думите: всичко, което казвате, може да се осъществи. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете на този ден. Време за дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Ще имате успех, само когато се съблюдава справедливост.

8 лунен ден от 14:08ч на 15 август до 15:24ч на 16 август

Ден за трансформация, вътрешно преображение и възраждане – символ Феникса. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни.

Характерно за деня е енергийна нестабилност. Запазете оптимизма си и чувството за хумор. Не се учудвайте, ако се случват непредвидими събития. Възникнали проблеми трябва да се решават бързо, да не им се оставя време за развитие.

Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Може мислено или реално да  поискате прошка от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Гледайте  пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него.

Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за интелектуални занимания, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи.

Днес думите имат огромна сила

За заболелите в този ден болестта може да се окаже много опасна. Уязвими са костите, ставите, черния дроб. Може да се гладува и да се проведе изчистване на стомаха и червата. Време за обновление, за очистване - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да не го правите. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, за да не си навлечете неприятности.

Подстригване след 14:08 ч не се препоръчва. 

Слънчев календар - 28 слънчев ден - Откажете се от всички важни дела. Не е добре да се започва нищо ново. Благоприятно е за уединение, медитации. Полезно е да се четат мантри. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4794 0

Свързани новини

Водещи новини