Седмичен хороскоп от 12 до 18 юли

  • 12 юли 2021 09:02

  • 10329
  • 0
Седмичен хороскоп от 12 до 18 юли
© Pixabay

По-важни астро-аспекти

На 12 юли Меркурий в тригон с Юпитер

На 13 юли Венера в съвпад с Марс

На 15 юли Слънце в тригон с Нептун

На 18 юли Слънце в опозиция с Плутон

Слънце в Рак до 22 юли

Меркурий в Лъв до 27 юли

Венера в Лъв до 22 юли

Марс в Лъв до 29 юли

Юпитер в Риби до 28 юли

Ретроградни планети – Юпитер, Сатурн, Нептун, Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване –13, 14, 15, 16 (до 12:37ч), 17 (след 13:49ч), 18 (до 15:00ч) юли

Благоприятни дни за боядисване на косата – 12, 13, 14 (до 10:17ч), 15 (след 11,30), 16 (до 12:37ч), 17 (след 13,50), 18 юли

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

12.07. 15:30 - 13.07. 11:32
15.07. 09:47 - 15.07. 17:33
17.07. 14:04 - 17.07. 21:39

Седмичен хороскоп от 5 до 11 юли

Овен – Настроението в началото на седмицата ще бъде оптимистично и дори борбено. Ще имате усещане за собствена значимост и желание да покорявате върховете и да командвате другите. Постепенно това отношение ще отстъпи място на стабилно спокойствие, предпазливост и баланс. Вероятността от конфликти ще намалее и ще постигнете мир и хармония. Ще бъдете привлечени от всичко интересно, необичайно и красиво през следващата седмица. Дори може да имате желание да промените външния вид и интериора или да създадете красиви неща собственоръчно.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 16, 17

Телец – Вие сте уверени и спокойни, способни да се справите успешно дори с най-трудните задачи. Действайте открито, като защитавате свободно своите идеи и вярвания. Такава позиция ще ви помогне да укрепите личния си авторитет. От една страна, всичко върви добре и всички въпроси се решават сякаш от само себе си. От друга страна се дразните от всякакви дреболии. Струва ви се, че вашите колеги са досадни, а шефа ви изисква твърде много. Чувствате се провокирани. Естествено, ако това е така, поемете дълбоко въздух, преди да отправите някакви предположения или обвинения и ако искате да поддържате добри работни отношения с другите.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 18

Близнаци – Седмицата ще бъде активна и изпълнена с приятни моменти в семейството и похвални постижения в работата. Бъдете по-предпазливи и внимателни, защото някой може да ви заложи капан. Отделете време на своето хоби и увлечения. Ще се повиши самочувствието ви многократно. Любовните отношения тази седмица ще се развият много успешно.  Сезона на флирта и секса продължава, но не подлагайте на изпитания и проверки любовта си, защото ще си създадете само ненужни проблеми. Най-важното е да не бързате и да не очаквате твърде много.

Благоприятни дни – 12, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Рак – Работата ви ще бъде много ефективна, без значение дали работите сами или в екип.  От понеделник до четвъртък трябва да се насладите на предимствата на по-балансирания емоционален и домашен живот. Миналото може да се появи по някакъв начин. Може да мечтаете за някой, когото не сте виждали от години. Или може би ще откриете, че копнеете за един от семейните ритуали, с които сте израснали. Нещо във вашето присъствие действа успокояващо на другите, защото вярвате, че всичко ще се оправи. Така че хората около вас се чувстват спокойни!

Благоприятни дни – 13, 14, 15, 18

Бъдете внимателни –16, 17

Лъв – Седмицата е благоприятна. Звездите настоятелно препоръчват да не бездействате, а да използвате възможностите да предприемете нещо в свой интерес. Вашето уверено присъствие ще ви поставя в центъра на вниманието.  Доброто ви самочувствие ще очарова. Вие сте блестящи и имате почти мистериозен сексапил. Ако сте сами, флиртувайте, посещавайте места, където можете да срещнете някого. Свободните представители на знака ще имат подкрепата на Купидон – оглеждайте се наоколо, за да не пропуснете шанса си. Дори ако от това не излезе нищо сериозно, то пак ще ви се отрази положително.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –12, 18

Седмичен хороскоп от 28 юни до 4 юли

Дева – Вие сте силно мотивирани. Ще бъдете успешни тази седмица. Толкова много енергия трябва да я насочите към положителни цели. Ще се изненадате колко неща ще постигнете през периода. Избягвайте да проявявате негативни емоции, недоверие и ревност. Бъдете щедри в любовта, не се старайте да доминирате в отношенията. Възможно е нещата да придобият неочакван развой. Импулсивните и лекомислени действия могат да доведат до разправии с партньора ви. По-добре да помислите два пъти, преди да направите нещо, за което по-късно да съжалявате. Пазете се от битови травми.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –13, 14, 15

Везни – Не се учудвайте, ако другите ви призовават да разрешите споровете между тях, добротата и справедливостта, които показвате, ви правят перфектния човек за тази работа! Вие сте миролюбиви и неконфликтни, което ще привлича другите към вас. От време на време ще има объркващи и двусмислени ситуации - трябва да се вземете в ръце, за да можете да стигнете до правилното решение. Мнозина ще са изправени пред промени в някакъв аспект от живота през следващата седмица, които могат да доведат до безпокойство и неувереност в себе си.  Най-важното нещо е да не забравяте да си почивате добре и да посветите поне малко време на здравето.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 16, 17

Скорпион – Ще имате ситуация на работното място тази седмица, която ще ви подразни изключително много. Опитайте се да останете спокойни! Често притеснението не си заслужава. Почти винаги повечето конфликти свършват точно толкова бързо, колкото започват. Доверявайте се на интуицията си повече, отколкото на информацията. Необходимо е много внимателно да се отнасяте към документи, нова информация, общуване с околните, пътуване с автомобил. Внимавайте с вашите дълбоки и страстни чувства, които лесно биха могли да причинят напрежение и сблъсъци с вашия партньор.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 18

Стрелец – Мнозина сега са склонни към по-решителни и рисковани действия от обикновено, готови да участват в различни видове приключения, да поемат смели ангажименти. Добре е да съсредоточите усилията си към изключително реални и изпълними мероприятия, оставяйки трудните и съмнителните въпроси за друго време. Периодите на активност ще се сменят с периоди на пасивност. Старайте се да запазите оптимизма си и творческият дух. Вратата на новите възможности ще се отвори широко пред мнозина. Навлизате в нов етап на трансформация.

Благоприятни дни – 12, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Козирог – Период на перфектно равновесие. Постарайте се да поддържате този баланс във всичко. Ще бъдете склонни да действате целенасочено и последователно, което прави вашата дейност по-ефективна. Ще можете да проявите най-добрите си делови качества. На преден план ще минат любовните и приятелските отношения, въпреки препълнения ви график от други текущи задачи. Интимните въпроси се опитвайте да решавате много деликатно и предпазливо. Внимавайте с импулсивните решения и действия. Пред мнозина стоят нови романтични перспективи. Голямата любов често започва със случаен разговор.

Благоприятни дни – 13, 14, 15, 18

Бъдете внимателни –16, 17

Водолей – Настъпващата седмица ще започне с въодушевяващо настроение за вас. Вие владеете изключителни възможности да преобразувате света около себе си. Ако има някой, към когото сте привлечени, този човек може да не забелязва вашият интерес и това ще ви разочарова. Понякога е необходимо малко да се побутнат нещата, за да тръгне да се разплита кълбото на събитията. Венера е вашата основна помощница по пътя към щастието и изпълнението на мечтите ви, източник на чиста физическа сила, добро настроение, любовна енергия и ще ви подкрепи в труден момент.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –12, 18

Риби – През седмицата ще бъдете с повишена чувствителност и уязвимост. За известно време дори ще ви се прииска да се отдръпнете от обичайния ритъм на живот, да отидете в сенките, да се отдалечите от бурното общество на приятели и познати. Научете се да приемате нещата такива, каквито са, без да се поддавате много на прекомерни емоционални преживявания. Внимавайте психичното напрежение през седмицата да не премине над пределите на допустимото. Ще бъдете в очите на околните изменчиви, но привлекателни. Ако сърцето ви все още е свободно, много вероятно е някой от роднините или приятелите ви да поиска да участва в подреждането на личния ви живот.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –13, 14, 15

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10329 0

Свързани новини

Водещи новини