На кого ще донесе късмет Юпитер в Риби

  • 14 май 2021 12:11

  • 4630
  • 0
На кого ще донесе късмет Юпитер в Риби
© Pixabay

На 14 май Юпитер - планетата на късмета - навлиза в мечтателните Риби, насърчавайки позитивно отношение, отвореност към света и следвайки нашите мечти. Ако имате фантазии, Юпитер може да ги превърне в реалност. На 28 юли отново ще се върне във Водолей поради ретроградния си ход (от 20 юни до 18 октомври). Юпитер ще влезе отново в Риби на 29 декември, където ще остане за по-голямата част от 2022.

Това е времето на дипломатите, тайни агенти, задкулисни действия и тайни преговори.  Благоприятно време за химическата, фармацевтичната и петролната промишленост, както и за хората на изкуството. Засилва се също духовната страна на живота.

Специално време, когато е невъзможно да скриете истинското си лице

Юпитер, планета на радостта и изобилието, ни носи голяма положителна енергия, която ще можем да използваме, за да реализираме желанията в различни области. В астрологията той се смята за голям благодетел, защото дава късмет и щастие, помага ни да отидем отвъд нашите граници и да постигнем повече. 

Юпитер в знака на Риби е нашето добро огледало –  показва ни как можем да станем по-добра версия на себе си. Това не е огледало на илюзиите, а мотивационно отражение, което събужда в нас желанията и нуждите от положителни промени в живота. Важно е да помислите внимателно за това как ще използвате този период, защото това, което правите сега може значително да повлияе на съдбата ви по-нататък. 

Слънце в хармоничен аспект с Нептун – романтизъм и вдъхновение

На четири знака ще повлияе особено добре присъствието в знак Риби. Това са Близнаци, Везни, Скорпион и съответно Риби, но не са единствените. Добре ще се отрази на Телец, Дева и Козирог.

Близнаци

Това може да е период на успех за вас. Юпитер навлиза в 10-ти сектор на кариерата, постиженията, репутацията. Тук ви насърчава да използвате вашите способности и таланти. Ще почувствате, че сте близо до осъзнаването на някои от най-големите си амбиции, защото тази щастлива планета отваря нови хоризонти и възприятия за вас. Тя ви помага да се стремите към по-високи цели и да осъзнаете какво можете да използвате от вашия опит и знания по правилния начин. 

Везни

Юпитер влиза във вашия шести дом, отговарящ за ежедневни отговорности, работа, здраве и общо състояние, и сигнализира за време на растеж и прогрес, особено на работа. Везните, които търсят нова работа до края на юли, ще имат добри шансове. Ще внесете ред в графика си, ще се организирате по-добре и това ще има положителен ефект както върху вътрешното ви състояние, така и върху начина, по който ви виждат другите. 

Скорпион

Юпитер влиза във вашия пети дом, отговарящ за децата, творчеството, любовта, страстта и удоволствията и ви носи енергията на романтиката и повишената креативност. Отдайте се на онези неща, които носят пълна радост и нека любовта царува, докато тази щастлива планета транзитира в този дом.

Еротичната ви страна ще бъде стимулирана, така че са възможни искри и повишена сексуална енергия през този период. В много любовни взаимоотношения, страстта ще бъде подновена, докато свободните Скорпиони имат шанс да намерят нова любов. Юпитер ви носи прилив на енергия, дори когато става въпрос за вдъхновение. Ако работите по нови проекти или искате да започнете независим бизнес, ви очакват добри възможности, разширяване на хоризонтите. 

Риби

Планетата на късмета е във вашия знак. Какъв по-голям късмет от това. Ще сте изпълнени с вдъхновение, освен това ще имате реална възможност да покажете на другите своята артистичност и многобройните си скрити таланти. Ще привличате много хора към вас. Свободните Риби трябва да използват този период, за да преследват любовта и да потърсят своята сродна душа. Мнозина ще узаконят връзките си. Хранете се умерено, защото сега лесно може да натрупате няколко килца в повече. 

Съвет към всички: Юпитер носи много оптимизъм - оптимистичното виждане за света е добро, но не трябва да изграждате въздушни замъци, вместо това трябва да стоите здраво с двата крака на земята.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4630 0

Свързани новини

Водещи новини