Специално време, когато е невъзможно да скриете истинското си лице

  • 14 май 2021 06:35

  • 2395
  • 0
Специално време, когато е невъзможно да скриете истинското си лице
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 04:32ч на 15 май.

Луната в Близнаци активира любопитството, бързите реакции и умозаключения, общата подвижност. Провокира да се правят няколко неща едновременно, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в същественото, да губите време и енергия за дреболии. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се подвижността, общителността, желанието да се действа бързо. Благоприятно за обучение, изпити, научна, творческа, интелектуална работа, за кореспонденция, събиране на информация, за кратки пътувания. Можете да си купите всичко, което не е предназначено за дълъг период на употреба. Не се препоръчват покупки на недвижими имоти, мебели.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 май

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

Луната се движи на празен ход от 13:52ч до 04:32ч на 15 май

Не е удачно за нищо важно, за сериозни покупки, за подписване на договори и важни документи, за покупко-продажба.

Продължава 3 лунен ден до 07:37ч.

Следва 4 лунен ден от 07:37ч на 14 май до 08:19ч на 15 май

Енергията на деня е пасивна, не благоприятства решителни действия. Символ на деня е Дървото на познанието, избор между доброто и злото. Денят, в който нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Рая. Щастлив цвят - зелено и всичките му богати нюанси.

Обикновено денят преминава тихо и спокойно. Не е подходящо време за колективна работа. Добре е да се прекара в уединение, в посвещаване на любимото хоби. Отделете време за себе си и за близките си.

Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път режи”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички варианти и тогава анализирайте какъв избор съответства на вашите житейски ценности. Бъдете внимателни и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

Специално време, когато е невъзможно да скриете истинското си лице. В крайна сметка не е толкова приятно, когато отрицателните черти станат видими за абсолютно всички и нищо не може да се направи по въпроса. Няма значение кой сте в обикновения живот: успешен бизнесмен или служител с минимална заплата, олимпийски шампион или обикновен портиер. 4 лунен ден ще ви подготви за среща с истинската ви същност. Изкуствената маска не може да скрие всички бръчки на съдбата.

Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Днес светът отразява вашите мисли, чувства, проблеми и недостатъци като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, означава, че го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Тежък ден за организма. Физическото натоварване е добре да се избягва. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената и вървите срещу божественото.

4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат. Фаринкса и ларинкса са много чувствителни - на тези органи трябва да се обърне специално внимание. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете със случаен партньор.

От енергийна гледна точка много мощен ден и следователно опасен

Подстригване не се препоръчва.

25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2395 0

Водещи новини