Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 11 май 2020 09:11

  • 5463
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

По-важни астро-събития през седмицата

На 11 май Сатурн става ретрограден

На 11 май Меркурий е в квадратура с Марс – думите имат голяма сила, идеите могат да мотивират действията. Импулсивно ще се реагира на чутото, гневни реакции на това, което не ни харесва да чуваме. Нарастват злополуките и инцидентите, да се внимава при работа. Неподходящо в дните около тази дата за хирургични операции.

На 11 май Меркурий влиза в знак Близнаци

На 12 май Меркурий е в тригон със Сатурн

На 13 май Марс влиза в знак Риби, Венера става ретроградна

На 14 май Юпитер става ретрограден

На 15 май Слънцето е в тригон с Плутон

На 17 май Слънцето е в тригон с Юпитер

Луната ще се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби и Овен.

Благоприятни дати за подстригване –  12, 13, 16 май

Благоприятни дни за боядисване на косите – 11, 13, 14, 15, 16 май

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

12.05. 13:31 - 12.05. 18:40
14.05. 17:04 - 15.05. 04:26
17.05. 11:00 - 17.05. 16:37

Овен - Тази седмица ще бъде като цяло успешна. Във вторник трябва да бъдете по-дипломатични и внимателни в решенията. През следващите дни не трябва да проявявате прекомерна разточителност, сега е по-добре да харчите по-малко. Вашите чувства ще бъдат изключително силни. Много зависи от вас, от вашето настроение. Ако сте депресирани - най-вероятно всичко ще бъде маловажно. Ако очите ви светят от вътрешен огън, вие ще правите планове, ще мечтаете, ще създавате – трудностите ще отстъпят, изплашена от силата на духа ви. Помощник в успеха ще ви бъде син топаз.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете внимателни – 11, 12

Телец – През новата седмица трябва да помислите внимателно преди да вземате важни решения. По това време рискувате да станете жертва на собствените си заблуди и да тръгнете по грешния път. Може да се наложи да се сблъскате с препятствия. Това може да се случи с тези, които надценяват своите способности и възможности. Звездите ви съветват да свалите летвата на изискванията и да намалите амбициите си. По-добре да бъдете икономични, защото сега е трудна ситуацията. В личния живот ще цари атмосфера на доверие и взаимно разбирателство. В крайна сметка вие обичате и сте обичани.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16
Бъдете внимателни – 13, 14

Близнаци –Вие сте пълни с енергия и желания, които могат да бъдат реализирани, дори и да изглеждат фантастични за някого. Отхвърлете съмненията и направете първата крачка към своята мечта. Можете лесно да свалите няколко килограма и да се почувствате в страхотна форма. Движете се повече, правете йога, плувайте в басейна. Това не само ще повлияе на фигурата ви по най-добрия начин, но и ще ви развесели. Е, обличайте се модерно и стилно. Трябва да актуализирате гардероба си. Добре е да носите лимонено жълт цитрин в себе си.

Благоприятни дни – 13, 14, 17
Бъдете внимателни –15, 16

Рак – Не всичко е толкова просто във връзката ви. И това се дължи повече на вашите очаквания, отколкото на поведението на избраника/избраничката ви. Изглежда не харесвате особено много настоящата ситуация. Звездите обаче ви съветват да не се оплаквате от живота, а да търсите плюсове дори в минусите. Ако успеете да се справите с ревността и съмненията, седмицата ще донесе радост. Вашият човек ще може да ви убеди в искреността и силата на своята любов и това ще ви успокои. Положителната нагласа води до успех. Е, носенето на опал в себе си би могло да ви помогне в това.

Благоприятни дни – 15, 16, 17
Бъдете внимателни – 11, 12

Лъв – Въпреки трудностите, тази седмица ще върви добре. Подходяща е да се заемете с някои важни неща. Работата ще ви погълне изцяло. Вероятно ще се сблъскате с различни стресови ситуации. Не се изключват дребни недоразумения у дома, разногласия с близките. Има много начини да възстановите нервната си система след подобни преживявания - разходки, творчески занимания, ароматерапия, медитация. Изберете това, което ви се струва най-достъпно и приятно. Избягвайте да решавате проблемите с алкохол. В последните дни от периода, ще започнете да се чувствате много по-бодри и енергични, ще осъзнаете, че сте готови за решителни и важни действия.
 
Благоприятни дни – 17
Бъдете внимателни – 13, 14

Дева – Бъдете настойчиви, сега просто е необходимо. Не отстъпвайте пред първите трудности. Приключете предишните задачи. Към вас са отправени много очаквания и това ви изнервя, но избягвайте конфликтите. Препоръчително е да не купувате нищо без особена нужда, може да превишите разходите. Взаимоотношенията с любимите хора могат да бъдат трудни. Често се налага да се притеснявате за тях. Бъдете търпеливи и не се нахвърляйте върху любимия човек с упреци и претенции. Мъдростта ще ви помогне да замълчите, а съдбата непременно ще ви се усмихне.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете внимателни – 15, 16 17

Везни – Има шанс да решите някои важни задачи. През тази седмица общуването може да бъде трудно. Понякога дори най-невинните от вашите коментари ще бъдат възприемани неправилно. В този период можете лесно да избегнете стреса, конфликтите и финансовите загуби единствено с търпение и дискретност. От много работа не ви остава време да обърнете нужното внимание на близките си, на партньора си. Освен това имате нужда от почивка и положителни емоции. Носете хелиотроп в себе си. Този тъмнозелен камък с червени точици няма да даде ентусиазмът ви да премине във фанатизъм, но ще помогне за постигане на целите ви.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете внимателни – 11, 12

Скорпион – Тази седмица ви предстои много работа. Няма да е лесно. Освен това рискувате да се проявите като прекалено емоционален човек и да създадете много неприятности не само на себе си, но и на другите. Бъдете по-резервирани, споделяйте мислите си само с близки хора. Не винаги получавате нужната подкрепа, но не влизайте в спорове с околните. Бъдете много коректни, когато общувате с колегите си на работното място. След средата на седмицата нещата могат да се променят към по-добро.  Вашите действия ще бъдат много по-красноречиви от думите и техните резултати ще покажат, че сте избрали правилния път.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16
Бъдете внимателни – 13, 14

Стрелец – Седмицата носи благоприятни условия. Необходимостта от самоутвърждаване ще изисква значителни усилия от вас. Въздържайте се да показвате темперамент и бурни чувства на работното място. Старайте се да не провокирате клюки за себе си. За да успеете на любовният фронт, ще трябва да отделите повече време на външния си вид и облеклото си. Вашият ентусиазъм и позитивна настройка печелят половината от успеха ви. Твърде е възможно да започне красива романтична история, но избраните от съдбата са малцина.

Благоприятни дни – 13, 14, 17
Бъдете внимателни –15, 16

Козирог – Звездите ви съветват да не правите промени през следващите дни, дори най-дребните. Тази седмица във ваш мъчител най-вероятно ще се превърне безсънието - опитайте се да определите какво ви пречи да се отпуснете, само тогава ще можете да премахнете източника на проблема и следователно да го разрешите. Старайте се, когато е възможно, да излагате лицето си под нежните лъчи на пролетното слънце. По-често излизайте навън или поне правете слънчеви бани на балкона. И лягайте рано. Такава почивка ще бъде от полза както за нервите, така и за външния вид.

Благоприятни дни – 15, 16, 17
Бъдете внимателни – 11, 12

Водолей – Бъдете особено внимателни с документите, проверявайте всичко старателно, преди да подпишете. Вероятността за грешки е висока. Изглежда, че в последно време сте се отпуснали напълно. Напразно си мислите, че ще бъде лесно да се отървете от излишното тегло, веднага щом го пожелаете. Вземете мерки сега, в противен случай скоро ще трябва да смените дрехите в гардероба с по-голям размер. Ограничете броя на рулца, торти, шоколад. И не яжте през нощта. Ако чувствате умора и апатия, носете в себе си малахит.

Благоприятни дни – 17
Бъдете внимателни – 13, 14

Риби – В началото на седмицата може да сте твърде заети на работа и едва ли ще ви остане време за личния си живот. Можете да срещнете някои препятствия, когато се опитвате да изпълните желанията си. Освен това основната спирачка може да са вашите близки, членове на семейството или родители. Втората половина на периода ще протече при по-оптимистичен сценарий. Може да успеете по някакъв начин, в нещо да се докажете, да постигнете значими постижения. Уикендът е подходящ момент за романтични срещи.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете внимателни – 15, 16 17

Последвайте канала на

Novini.bg
5463 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини