Седмичен хороскоп от 13 до 19 април

  • 13 април 2020 09:11

  • 13226
  • 0
Седмичен хороскоп от 13 до 19 април
© Pixabay

Астро-аспекти

На 14 април Слънце в квадратура с Плутон - период на неблагоприятни промени. Застрашена е репутацията на лидери, политици. В личен план се засилват сексуалните потребности, предизвиква разрушителни чувства като ревност, агресия.

На 15 април Слънце в квадратура с Юпитер - Силната проява на емоциите може да предизвика различни стълкновения. Снижение на творческите импулси, работоспособността е почти на нула. В този период лесно се престъпват границите на закона, на установените правила или на нравствеността.

На 18 април Меркурий в секстил с Венера- хармонично общуване

На 19 април Меркурий в секстил с Марс - През този период можете да почувствате прилив на енергия, да се появят нови идеи, да намерите решения на проблемите, макар още да не е дошло времето за тяхното изпълнение.

На 19 април Слънцето преминава в знак Телец

Луната ще се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби.

Благоприятни дати за подстригване –   13, 14 и 17 април

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

15.04. 02:49 - 15.04. 10:38

17.04. 17:35 - 17.04. 21:31

Овен - Слънцето във вашия знак ви придава положителна енергия, която ще ви бъде от голяма полза да се подготвите психически и да се изправите пред делата си с нова перспектива. Стремете се да се наслаждавате и цените малките неща. В следващите дни ще бъдете бодри, енергични и изпълнени с повече оптимизъм. Сами ще се удивлявате на собствения си потенциал и лекотата, с които ще управлявате ситуациите. Взаимоотношенията ви излизат на преден план. Време е да обсъдите въпросите, които досега сте замитали под килима.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14

Телец – Може да си мислите, че знаете накъде отивате, но обстоятелствата могат да пренапишат плановете ви и да се изправите пред неизбежна промяна. Трансформацията едва сега започва да придобива форма, но докато трае, трябва да останете търпеливи. Думите ви не са в синхрон с вашите действия, така че могат да поставят под въпрос тяхната достоверност. Идеите ви се променят толкова бързо, колкото и настроението ви. С любезност и усмивка може да стигнете по-надалеч, отколкото със спорове и кавги.

Благоприятни дни – 13, 14, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Близнаци –Отърсете се от всичко старо и проблемно. Намирате се в светлата страна на своя живот. Оставете настрана страховете си от отношенията. Вярвайте и се доверявайте повече на себе си. Слушайте интуицията си, тя ще ви покаже правилната посока. Продължете да действате последователно и справедливо, показвайте чувствата си, няма от какво да се притеснявате. Откажете се от оплакванията си, простете на партньора си. Можете да получите сигурността и щастието, които желаете. Възможно е да осъществите ново интересно запознанство с възможно романтично продължение.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19

Рак – Сърцето ви отново ще бъде преизпълнено с любов и ще се насочите към нови начала и запознаства. Венера, планетата на любовта и красотата пътува през вашия 12-ти дом на изцелението, завършването и освобождението. Във вас има силно желание за любов, но въпреки това не можете напълно да се разтворите във взаимоотношенията си. Може да се окаже, че посоката, която досега сте считали за добра, не е подходяща. Самоанализът може да зададе нова посока. Решете навреме какво искате да промените, но не чакайте твърде дълго, за да действате.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 13, 14

Лъв – На фона на планетната енергия може да се очакват проблеми и затруднения в личните ви дела. Напоследък се държахте малко егоистично, бяхте заети предимно само със себе си. Не само в социалните ви отношения, но и в тези с партньора ви може да стане малко напрегнато. Сега е вашият шанс да приведете в ред заплетения си любовен живот. Емоциите ви ръководят вашите действия не само по сърдечните въпроси, но и в други области на живота ви. Не особено удачен период за решаване на финансови въпроси. Не е сега момента да внасяте изменения в работата си.

Благоприятни дни – 13, 19

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Дева – Развитието на някои напрегнати ситуации през тази седмица, могат да поставят търпението ви на изпитание. Би било препоръчително да изчакате още малко преди да предприемете важни стъпки. В началото на периода ще бъдете доста дейни, но после ще има постепенен спад в активността ви. Не се напрягайте, ако се почувствате неразположени. Някои хора могат да станат пречка пред изпълнение на задачите ви. Дори незначителни събития могат да предизвикат неочаквани реакции от вас, които вероятно няма да можете да контролирате.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 18, 19

Везни – Вашата активност през седмицата до голяма степен ще зависи от текущото ви настроение. Ще се редуват периоди ту на ентусиазъм, ту на равнодушие, ту на усърдие, ту на леност. Повишената ви чувствителност относно дисхармонията, която цари наоколо ще ви бъде като стимулатор да започнете да въвеждате ред около себе си. Бъдете по-дръзки и смели. Намалете малко този забързан темп, в който сте поели. Лесно ще преодолеете някаква трудност. Ще получите подкрепа от хора, от които не сте очаквали. Обстоятелствата ви карат да мислите за бъдещето си, но не бързайте с решенията.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14

Скорпион – Започвате седмицата изпълнени с въодушевление и ентусиазъм. Нарастват предизвикателствата за вас. Сега трябва да погледнете към по-далечни цели, да се опитате да надхвърлите старите неща. Събитията от миналото са депресиращи за вас и губят вашата енергия в изграждането на бъдещето ви. Акцентирайте само върху най-важното.  Трябва да сте готови да действате с ловкост и дипломация, за да станат нещата така, както ги искате. Ако искате промени, просто е въпрос на решителност. Вие сте в състояние да намерите вярното решение.

Благоприятни дни – 13, 14, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Стрелец – Време е да се заемете със задачите и да решите нещата, които сте отлагали досега. Използвайте това време, за да сложите в ред делата си. Не разчитайте твърде много на подкрепа. Ще трябва да действате по системата “направи си сам”. Вашите екзистенциални притеснения нямат добър ефект върху любовния ви живот. Разногласия може да възникнат, ако очаквате повече от партньора си. Не бъдете прекалено строги, ако е направил/а грешка. Внесете повече страст във връзката. Позитивната ви нагласа ще създава около вас аура на притегателност, особено за противоположния пол.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19

Козирог – Седмицата ще премине енергично и без отрицателни последици за психиката ви. Малко или много събитията ще се развиват хармонично. Ще се сблъскате решително с някои ситуации и вашата вътрешна сила няма да ви позволи да се обезкуражите. Проявете повече настойчивост при постигане на целите си, максимално концентрирайте усилията си върху избраното направление. Упорито защитавайте своите позиции. Периодът ще изисква от вас преразглеждане на жизнените ценности, промяна на светогледа, умение да се подчините на обстоятелствата и бързо реагиране на изменението на обкръжаващата обстановка.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 13, 14

Водолей – Късмет очаква тези, които към всяка ситуация подхождат творчески и изобретателно. Ще работите с голяма самоотдаденост и ще се стараете да бъдете добросъвестни в работата си. Време е за радикално изменение на себе си и своя живот, преодоляване на изпитанията. Сатурн има грандиозни намерения спрямо вас и ще ви помогне да получите по-добър шанс. С нерешените проблеми най-после ще успеете да се справите. Семейните представители на знака нека да отделят повече време на своя партньор и да не дават допълнителни причини за ревност. Добре ще бъде да се контролирате и да потискате егоизма си.

Благоприятни дни – 13, 19

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Риби – Понякога ще бъдете нерешителни и предпазливи. От една страна може да се напише притча за пропуснатите ви възможности, но от друга - това време ще  е балсам за сърцето на любителите на стабилния живот. Не доверявайте тайните си на външни хора, по-скоро заемете позицията на наблюдател, за да не пропуснете нещо важно. Ще успеете да се справите с някои свои вътрешни противоречия. Тези дни можете спокойно да практикувате здравословен начин на живот, да опитате да се отървете от лошите навици. Спокойно, щастието ще намери пътят към вас, просто не изпреварвайте събитията.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 18, 19

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13226 0

Свързани новини

Водещи новини