Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 20 април 2020 15:10

  • 16216
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Астро-аспекти: На 21 април Слънцето е в квадратура със Сатурн - влиянието от аспекта ще се прояви и в следващите няколко дни. Сатурн постоянно се стреми да налага някакъв ред, да структурира дейността, да планира, да създава предписания. Може да се опитат да ви наложат дисциплина или да проявят към вас нетърпимост. Планетната енергията може да доведе до нарушаване на човешките права. Неподходящо за общуване с родители и по-възрастни хора.

На 23 април е новолуние в 05:27ч в знак Телец.

На 25 април Меркурий в квадратура с Плутон – период на интелектуални затруднения, проблеми с ученето и обучението. Раздразнителността и саркастичността се увеличават. Трудности в бизнеса, неприятни известия. Като цяло, неблагоприятен период за почти всякакъв тип делова и интелектуална дейност, за изследователи, писатели, журналисти, посредници, бизнесмени, мениджъри, търговци и т.н., както и за всяко придвижване.

На 25 април Плутон става ретрограден

На 26 април Меркурий в квадратура с Юпитер

На 26 април Слънце в съвпад с Уран - може да се отрази неблагоприятно върху поведението на хората, също върху здравословното състояние, проблеми от психо-емоционален характер. Непредсказуемост на събитията, повечето, от които могат да бъдат крайни и шокиращи. Могат да възникват внезапни романтични влечения, но те няма да са дълготрайни и устойчиви.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Луната ще се движи през знаците Овен, Телец и Близнаци

Благоприятни дати за подстригване –   20, 22, 23, 24 и 26 април

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

20.04. 02:32 - 20.04. 10:00

22.04. 15:33 - 22.04. 22:37

25.04. 03:44 - 25.04. 10:21

Овен - Седмицата ще върви добре. Можете да постигнете успех дори там, където изобщо не сте разчитали на тях, но трябва да сте креативни в делата си. Бъдете подготвени за експерименти; именно нестандартните решения се оказват най-успешните. Прекрасни дни за отказване от зависимости и лоши навици. Ако запазите чувството си за мярка, всичко ще се нареди по-добре. Съсредоточете се върху решаването на по-важните въпроси. Освободете се от всичко старо, за да освободите място за новото. Вероятни са романтични изненади. Някои Овни ще чуят неочаквани признания.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Телец –Бъдете настойчиви и търпеливи, особено ако си поставяте високи цели. Тази седмица може да донесе важни промени за по-добро във всички области на живота. Можете лесно да намерите общ език с другите, да привлечете надеждни съюзници и верни приятели. Подходящо за реализиране на нови идеи и смели планове. Тези дни ще ви се прииска да почувствате вътрешна хармония, затова намерете възможност да бъдете сами със себе си. Време на умиротворение и самосъзнание в ново качество. Началото на една вълнуваща романтична история не е изключено. Време е да поканите човек, когото обичате и да признаете чувствата си.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Освободете се от всичко старо и излишно

Близнаци – Седмицата ще бъде ползотворна и интересна. Време да размишлявате върху важното, да правите планове и да вземате решения, които ще приложите в бъдеще. Вероятно ще получите важна информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения. Възможни са неочаквани победи. Късметът ще се усмихне на креативните хора: това е време на творчески ентусиазъм. Можете да действате, още повече, че сте изпълнени с решителност и енергия. Ще почувствате, че пред вас се откриват нови перспективи и заветните желания започват да се сбъдват сами. Ще бъдете изключително чувствителни към енергията на другите хора, като по този начин ще предугаждате някои неща предварително.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни – 25, 26

Рак –Няма нужда да бързате. Ситуацията се променя към по-добро с течение на времето, така че си струва да се заемете с важните въпроси, едва след като положителните тенденции наберат сили. По-добре е да сте търпеливи и спокойно да изчакате, отколкото да поемате рискове, ръководени само от желанието незабавно да постигнете целта си.  Бързо научавате всичко, което може да ви е полезно. Споровете с другите не са изключени, но вие ще можете да надделеете в тях. Седмица ще ви зарадва с приятни събития, които ще изпълнят живота ви с положителна енергия. Ще почувствате прилив на оптимизъм и добро самочувствие.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Лъв – Изпълнени сте с невероятен оптимизъм и жизненост. Усилията ви ще бъдат възнаградени, макар и не веднага. Бъдете умерени и търпеливи, крачейки решително по пътя към целта. Може да ви изглежда, че събитията около вас се случват в хаотичен ред – както се разпръскват цветните стъкълца в калейдоскопа, но всяко ваше действие ще промени формата им, така че не се опитвайте да вземате прибързани решения. Не бъдете нервни, не бързайте и не рискувайте напразно и всичко ще се развие по най-добрия начин. Сега просто не можете правилно да оцените ситуацията, защото някои събития се случват извън вашата зона на видимост. Овладявайте емоциите си и не избухвайте. Наложете си умереност и спокойствие.

Благоприятни дни – 20, 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Дева –Тази седмица обещава да бъде изключително продуктивна и спокойна. Не тичайте обаче пред локомотива. Прибързаността ще усложни ситуацията, а премереността и точността ще доведат до успех. Не вземайте необмислени решения. Предпазливостта няма да навреди. Ограничете всякакви контакти. Изключително неблагоприятно време за хазартните личности - рискувате да загубите подредена сума. Имате възможности да постигнете стабилност и хармония в отношенията, ако не се проявите като прекалени перфекционисти. Най-проблемната тема може да се окажат отношенията с родители или по-възрастни роднини.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 25, 26

 Везни – Седмицата няма да мине без някои неприятни моменти, но влиянието на положителните тенденции надделява и това се забелязва във всички области на живота. Бъдете настойчиви! Сега имате шанс да направите нещо, което не се е получавало преди. Вътрешният мир и баланс са печеливша комбинация, която ще ви даде увереността, от която се нуждаете. Нарастването на оптимизма и жизнения тонус ще ви активират към действия и творческо самоизразяване. Оставете събитията да следват естественият си ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Скорпион – Седмицата ще е изпълнена с много динамика. Успехът ще съпровожда обаче само тези от вас, които използват собствените си способности, възможности и талант, а не тези, които търсят леката страна на нещата. Не гледайте какво има в чуждата паница, а само в своята. Мислете, преди да действате и не забравяйте, че начинанията ви е добре да са предварително планирани, а не импулсивни. Вие няма да сте твърде в романтично настроение. Мислите ви ще бъдат заети със семейни или финансови проблеми и ще пренебрегвате любимия човек. Не забравяйте за здравето, сега е много уязвимо. Грижете се за себе си.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Стрелец – Дръжте се настрана от скандали и интриги: много по-продуктивно е да вършите работата си спокойно, без да привличате излишно внимание. Посветете времето си на хората, които обичате и с които ви е приятно. Ако има човек във вашето обкръжение, който ви е неприятен и ви дразни, по-добре избягвайте контакти с него. Настоящата седмица може да ви донесе много приятни мигове. Не ги пропускайте. Любовните ви отношения наподобяват ручей и само от вас зависи дали ще бъде той тих и топъл или бурен поток сред острите камъни. Не се кахърете, че не можете да контролирате всичко. Ситуациите около вас бързо се променят.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни – 25, 26

Месечен хороскоп за април 2020 г.

Козирог – Преобладава влиянието на положителните тенденции, но това не означава, че всичко ще се окаже лесно. Много Козирози трябва да решат напълно нови проблеми. Често е по-добре да разчитате на собствената си интуиция и здрав разум. Действайте бързо, но не бързайте да вземате произволни решения. Преди да реагирате на нещо, отделете малко време да го помислите, това ще ви помогне да избегнете критични грешки. Втората половина на седмицата обещава да бъде по-приятна. Емоционалният фон става по-стабилен, настроението се подобрява, проблемите, които преди това ви създаваха безпокойство, са почти решени. Запазвайте у дома ангелско спокойствие, за да не провокирате конфликти.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Водолей – Не бързайте. Тази седмица не е най-обещаващата, но не е толкова трудна, колкото може да ви изглежда в началото. Каквито и цели да имате предвид, по-добре да започнете с малки стъпки, не е необходимо веднага да се опитвате да постигнете това, което искате. Може да има непредвидими обстоятелства, които могат да засегнат всяка една сфера от живота ви. Търпението и отговорността ще помогнат да се избегнат неприятности и пречки. Важно е да разпознаете знаците на съдбата навреме, тъй като Вселената се опитва да ви покаже правилният път за вашето развитие. Трябва да се научите да виждате света под друг ъгъл. Нищо не е случайно и нищо не се случва без причина.

Благоприятни дни – 20, 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Риби – Като цяло седмицата ще бъде позитивна за повечето от вас. Не е възможно да избягате от цикъла на ежедневните дела, но ако има възможност ви се препоръчва да прекарвате повече време у дома, да почивате, да отделяте време за себе си. Не предприемайте много инициативи, по-добре следвайте потока. Не трябва да се отчайвате, ако нещата не вървят толкова бързо, колкото сте планирали. В известен смисъл можете да разчитате на съдбата и да се доверите на интуицията си, което със сигурност ще помогне за вземането на правилното решение. Проверявайте получената информация, не я приемайте на доверие. Усмивката и миролюбието ви ще ви помогнат да постигнете целите си.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 25, 26

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
16216 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини