Денят е подходящ за интелектуални занимания

  • 02 април 2020 06:09

  • 2611
  • 0
Денят е подходящ за интелектуални занимания
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 21:27ч

Често в този лунен период човек лесно се поддава на бързи емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални  епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и лесно раними, потапят се в своя вътрешен свят. Време за проявлението на тези чувства, които отдавна потискаме в себе си.

Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките.Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Луната преминава на празен ход от 19:50ч до 21:27ч и не се препоръчва да започвате нищо важно.

В 21:27ч Луната преминава в огнения знак Лъв.

Продължава  9 лунен ден до 13:00ч (от 12:01ч на 1 април)

Има опасност от провокации. Какво можете да правите? Да си почивате, да възстановявате силата си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, но не се занимавайте с важни въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. В отношението може да се наблюдава нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Бъдете търпеливи в разговор с другите.

Доминиращ 10 лунен ден от 13:00ч на 2 април до 14:08ч на 3 април

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове.

Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, традиции, спомени. При такива размишления може да се намери нова информация, нов източник на енергия.

Месечен хороскоп за април 2020 г.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно - богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм,  често боледува и има по-малко късмет в живота и обратно, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има добро здраве, по-високи умствени способности и устойчив характер.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

13 слънчев ден - Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Днес лесно може да станете жертва на психо-енергийни атаки (чужда завист и ненавист), затова се погрижете за собствената си защита чрез молитви и защитни техники. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и за освобождаване от негативна енергия.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2611 0

Свързани новини

Водещи новини