Ден за алхимия на душата

  • 29 декември 2019 06:50

  • 3428
  • 0
Ден за алхимия на душата
© pixabay

Меркурий преминава в знак Козирог.

Луната е в знак Водолей до 17:43ч на 30 декември

Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората сега стават по-чувствителни и нервни, но доброжелателни. Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Настроението е променливо. В това време практически е безполезно да се разчита на разума. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Хармоничен и светъл ден – подем на духовно равнище

Продължава 4 лунен ден до 10:23ч на 29 декември (от 09:44ч на 28 декември)

Доминиращ 5 лунен ден от 10:23ч на 29 декември до 10:56ч на 30 декември

Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорога, който е символ на чистота и целомъдрие. Това е време на проверка на верността към принципите. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване. Физическото натоварване е полезно.

Емоционалният фон е нестабилен

Следете получената информация и тя ще ви посочи кое е полезно за вас и кое е вредно, а също така хората, които са необходими за вашето развитие и тези, които ви пречат.

Не е подходящо за сериозни и нови дела. Започнати днес водят до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятен ден. На този ден е забранено да показвате гнева си и да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание.

Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Според поверието днес е добре да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства.

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се само лека и прясна храна, млечни и свежи продукти, лесни за храносмилане. Да се избягва месото. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да подаряват, да подавате милостиня, хляб, дрехи и да се молите за душите на починалите. Не нарушавайте хармонията на деня - недейте да спорите, не внасяйте хаос в света.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3428 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини