Хармоничен и светъл ден – подем на духовно равнище

  • 24 декември 2019 06:52

  • 2498
  • 0
Хармоничен и светъл ден – подем на духовно равнище
© Pixabay

Слънцето е в тригон с Уран - ще бъде динамичен и вълнуващ ден, можем да предприемем нови неща, този транзит ще стимулира свежите и жизнени енергии на нашия живот. Нашата гъвкавост е ключът към успеха ни днес. 

Луната е в знак Стрелец до 23:46ч на 25 декември.

Луната е в знака на Стрелец, което допринася за нашия оптимизъм и щастие. Сега хората са настроени идеалистично и философски. Социалния и обществения живот се активизират. Лесно се възприема всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Препоръчва се да не се вземат важни кардинални решения.

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Уязвими са черен дроб, жлъчка, бедрата, седалищният нерв.

Доминиращ 28 лунен ден от 05:50ч на 24 декември до 06:58ч на 25 декември

Това е един от най-хармоничните и светли дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. На двадесет и осмия лунен ден много хора получават духовно прозрение. Смята се, че слънцето през този период по специален начин влияе на човек. Като цяло денят е благоприятен.

В този ден мислете само за прекрасни неща

Ден само за добрите мисли, добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. 

Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. Характерът им ще зависи от това как ще прекарате лунното денонощие. Отредено ще е на праведника - благо, на грешника - възмездие. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития,  това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде - както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми.

И в душата на човек и в природата цари хармония. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да се казват лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех. 

Нестабилно време

Днес е ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Болестите започнали в този ден не са опасни.

Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

9 слънчев ден –Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Получавате достатъчно сила за преображение, за проявление на творчество.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2498 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини