Емоционалният фон е нестабилен

Луната е в съвпад с Меркурий – прави подходящо за общуване с роднини, приятели и ведри разтоварващи разговори. 

Луната се движи на празен ход от 13:19ч до 23:46ч. Неподходящо да се започва нищо ново и важно. 

Луната е в знак Стрелец до 23:46ч, след което преминава в знак Козирог. 

Хармоничен и светъл ден – подем на духовно равнище

Луната в Стрелец допринася за нашия оптимизъм и щастие. Сега хората са настроени идеалистично и философски. Социалния и обществения живот се активизират. Лесно се възприема всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Препоръчва се да не се вземат важни кардинални решения.

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Уязвими са черен дроб, жлъчка, бедрата, седалищният нерв.

Доминиращ 29 лунен ден от 06:58ч на 25 декември до 07:14ч на 26 декември

Един от най-тежкитe дни на месеца. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Твърде опасно време. Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Точно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции.

Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти. 

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. 

Избягвайте масови мероприятия. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото.  Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности. 

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

В този ден мислете само за прекрасни неща

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче. 

Поблагодарете на отминаващият лунен месец за уроците и откритията, които ви е донесъл и се пригответе с чисто сърце да встъпите в новият лунен месец.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Избрано от Интернет