Душевният свят става уязвим

  • 31 март 2019 06:40

  • 2122
  • 0
Душевният свят става уязвим
© Pixabay (архив)

Марс влиза в знак Близнаци.

Луната е в знак Водолей до 17:49ч на 1 април.

В това време практически е безполезно да се разчита на разума. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, новото, интересното, необичайното. Луната във Водолей носи различни изненади, срещи с различни хора. Подтиква към подсъзнателен стремеж към свобода, желание да се промени обичайното състояние на нещата. Събужда се духът на авантюризма, творчеството, иновациите. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ 25 лунен ден от 05:07ч на 31 март до 05:40ч на 1 април

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящ период за съсредоточаване, самовглъбяване, за вътрешна работа. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак сега трябва да се възприема като указание за нещо. Душевният свят става уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до сърцевината на душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не разголвайте душата си.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Днес не трябва да се бърза. Не се препоръчват активността, прибързаността, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, никакви важни дела, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Логиката и разумът сега минават на по-заден план. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размишления, за активна вътрешна работа. Интуицията е много силна. Нищо не е случайно особено днес. Обръщайте внимание на всички знаци. Ден на пророчествата и предсказанията. Може случайно да отворите книга в този ден и да откриете търсеният отговор или необходимата ви информация. Ще го почувствате със сърцето си.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали сега трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите.

Секс - Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Днес е 11 слънчев ден - Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и добре се усвоява. Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Ден на промените, добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2122 0

Свързани новини

Водещи новини