Ден с висок енергиен заряд

  • 29 март 2019 06:10

  • 4528
  • 0
Ден с висок енергиен заряд
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 03:47ч на 30 март - Период за рутинна работа. Планове разработени през това време, ще бъдат практични и активно ще повлияят на ситуацията. Хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. За предпочитане е да не се обръщате за решаване на въпроси към началството или официални учреждения - ще се сблъскате с бюрократщината. Време за добри и трезви съвети. Питайте и ще получите! За предпочитане се обърнете към специалисти.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Доминиращ 23 лунен ден от 02:45ч на 29 март до 03:28ч на 30 март.

Нарича се още ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек получава усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля.

Не е подходящо за никакви начинания. Въздържайте се от бизнес дела. Избягвайте да рискувате. Препоръчително е да общувате с по-малко хора, предимно странични, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Вместо да осъждате другите, е по-добре да се постараете да разберете мотивите за чуждите постъпки, както се казва да влезете в „чуждата кожа”.

Този ден се отличава с висок енергиен заряд, но потока на енергията е крайно нестабилен. До самия предел е изпълнен както с активност, така и с агресия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо.Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Не се поддавайте на провокации.

Препоръчителна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността. И най-малката доза може да доведе до поразии. Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Изчистване на организма, генерално почистване на дома. Болестите започнали през този ден са продължителни.

При развод в 23-ти лунен ден има всички шансове по-късно отново да се съберат съпрузите.

Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата са лъжовни.

Днес е 9 слънчев ден - Ако имате подем на силите днес, това е добре. Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Дългосрочни покупки – в никакъв случай. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4528 0

Водещи новини