Вижте астропрогнозата за днес

  • 20 март 2019 06:04

  • 5363
  • 0
Вижте астропрогнозата за днес
© Pixabay

Марс образува тригон с Плутон - Добро време за работа в екип и изпълнение на общите задачи. Благоприятни са отношенията с обществените организации, влиятелните структури. Успешно е за разпределяне на печалби, налози, дългове и застраховки.

Меркурий образува секстил със Сатурн – Носи организираност, отпадат временните ограничения. По-сериозно се отнасяйте към въпросите за здравето, рационалното хранене, хигиената, почивката

Луната е в знак Дева до 03:29ч на 21 март.

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели. Прецизност и стремеж към съвършенство са водещите мотиви. Силно се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желание за критикуване на ближните. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Не е подходящо за покупко-продажба на недвижимо имущество.
При Луна в Дева се поставят най-правилните диагнози. Нужно е да се съблюдава балансиран режим на хранене, работа и почивка. Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще повиши общия тонус на организма. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

От 17:23ч Луната преминава на празен ход до 03:29ч на следващия ден. Не предприемайте нищо важно.

Доминиращ 14 лунен ден от 16:40ч на 19 март до 17:57ч на 20 март.


Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Съдбата ще ви покровителства. Ключовият аспект за деня е съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех.

Денят носи чести промени в настроението. Възможно е по-чувствителните натури да изпитат тъга, меланхолия. Хората, които живеят без цел и не намират смисъл в живота, могат да преживеят депресия. Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващи в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.
Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.
Не е подходящо време за подстригване.

Следва 15 лунен ден от 17:57ч на 20 март до 19:13ч на 21 март.

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Луната действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните ви страни.

15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.
Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без всякакви излишества.
Днес е 5 слънчев ден –Повече работете, по-малко говорете. В никакъв случай не трябва да се бездейства. Не трябва на никого да се противоречи – нито на хората, нито на обстоятелствата. Не завиждайте  и не осъждайте другите, не предавайте доверието им.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5363 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини