Астропрогноза: Поредният тежък ден, който има нестабилна енергия

  • 27 февруари 2019 06:25

  • 3327
  • 0
Астропрогноза:  Поредният тежък ден, който има нестабилна енергия
© Getty (архив)

Луната е в знак Стрелец до 08:49ч на 28 февруари.

Когато Луната преминава през този огнен знак настройката е идеалистична и с философска насоченост. Засилва се стремежът към признание, желание да се блесне пред другите със знания, умения. Социалният и общественият живот се активизират. Сега лесно се усвоява всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и да се държи на правото. Да не се проявяват прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв. Щадете черния дроб и не го натоварвайте с алкохол и мазна храна.  Преобладава 23 лунен ден от 02:08ч на 27 февруари до 03:07ч на 28 февруари

 Поредният тежък ден, който има нестабилна енергия, в следствие, на което са характерни прояви на агресия, насилие, разрушение, необратими промени. Често е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането за загуба и че нещата се случват не по неговата воля. Не се поддавайте на провокации. Избягвайте да влизате в пререкания, спорове и конфликти. Постарайте се колкото може по-малко да общувате. Време за въздържание и спокойствие. Трябва да имате самоконтрол и когато се създаде неприятна ситуация, по-добре да отстъпите.

Добре е за довършване на започнатото. Въздържайте се от бизнес дела. Не е подходящо за никакви начинания. Избягвайте да рискувате.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Може да ви се стори, че другите сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. В много отношения двойствен ден. Може да се появи желание за бездействие, апатия и мързел, може да изглежда, че всичко изпада от ръцете ви и нещата не искат да се развиват добре.

Желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване на дома. Болестите започнали през този ден са продължителни.

Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Покупки – Неблагоприятно време. Единственото, което може да се купува е спортен инвентар.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Градинска работа – крайно неблагоприятно е за работа с растения.

Днес е 14 слънчев ден - Подходящо е за благотворителни дела. Старайте се да проявите повече внимание към околния свят, грижете се и помагайте на хората в нужда, на страдащите. Раздавайте милостиня, хляб, дрехи на бедните и гладните. Не забравяйте и животните. Проявявайте любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Помолете се за душите на починалите.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3327 0

Свързани новини

Водещи новини