Астропрогнозата за сряда: Максимално нараства жизненият потенциал

  • 16 януари 2019 06:31

  • 2925
  • 0
Астропрогнозата за сряда: Максимално нараства жизненият потенциал
© Getty (архив)

Луната е в знак Телец, където ще остане до 03:01ч на 17 януари.

Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Ако сега не се даде на струпаната вътре енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самия човек и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение. Сега се отдава повече значение на материалните интереси и предпочитания. Идеално време за посещение на творчески вечери, концерти и театър. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други подобни. Луната внася някаква умиротвореност в живота. Могат да се появят апатия и лека тъга. Подходящи цветове са жълто, оранжево и ярко зелено.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

Луната минава на празен ход от 20:35ч до 03:01ч през нощта.

Продължава 11 лунен ден от 12:45ч на 15 януари до 13:17ч на 16 януари.

Максимално нараства жизненият потенциал. Управлявайте и използвайте разумно прилива на енергийни сили. Всичко, което започнете, трябва да бъде довършено.

Опасено време за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Бъдете внимателни при използване на режещи инструменти.

Следва 12 лунен ден от 13:17ч на 16 януари до 13:54ч на 17 януари.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Благоприятно е да се посети църква. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Контактуването вече е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се само съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Секс - Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Днес е 2 слънчев ден - Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Различавайте доброто от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци. Дайте на всеки правото на избор да прецени сам от какво се нуждае. Подходящо време за четене на молитви. Успех ще съпътства тези, които са готови да усвоят нещо ново, нова професия, чужд език.


 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2925 0

Свързани новини

Водещи новини