Съвети за месец юни

  • 30 май 2016 11:09

  • 22945
  • 0
Съвети за месец юни
©

Намаляваща луна (23.05-04.06) и (21.06-03.07)

До новолуние (05.06) не трябва да започват нови дела и да се вземат важни решения. Добре е да посветите времето си на планираните събития, набелязани още в средата на месеца, на среща с приятели, разходки сред природата и оздравителни процедури. Последната десетдневка на Юни е време да направите преглед на отминалия лунен месец и съставяне на планове за близките седмици.

Заниманията с Йога и Spa-процедури позволяват да се отпуснете и да получите мощен заряд от енергия за бъдещи постижения. Продължавайте да се занимавате със спорт, но бъдете внимателни, тъй като е повишен риска от получаване на травми, претоварване и разтягане на сухожилия.

Тази фаза най-много подхожда окончателно да се решат проблемите свързани с външността. Сега организма не усвоява така стремително различните субстанции, затова при намаляваща Луна е най-подходящо време за намаляване на теглото. Прекрасно време за очистителни диети – организма с готовност се избавя от токсините, създава усещане за чистота.

Новолуние (05.06) и Пълнолуние (20.06.)

Избягвайте интензивна дейност и бъдете внимателни – голяма е вероятността от травми. Не изпадайте в недоволство порази външния си вид и здравето. Това време посветите на размишления. Не предприемайте кардинални изменения във външния си облик под влияние на спонтанни решения. Според славянският календар в дните на лятното слънцестоене (20-22 юни) се активират тъмните сили. Звездите съветват да бъдете внимателни и да прекарате времето в спокойни занимания в приятелски кръг.

Растяща луна – (06.06-19.06)

Време е да избирате от множеството идеи, които са се появил в новолуние и пристъпете към изпълнението им. В този период са удачни всички действия, свързани с нови проекти и укрепване на постигнатите вече успехи. Най-доброто време да рискувате, за да постигнете целите си. Активен отдих, фитнес занимания и извънградски разходки ще станат източник на добро самочувствие и прекрасно настроение. Вероятно ще бъдете преизпълнени с енергия и ентусиазъм – постарайте се да се разпореждате с тях мъдро. Сега можете да пристъпите към радикална промяна на външния си вид. Сега лесно може да натрупате килограми, тъй като организма има склонност да поглъща и задържа течности и други вещества. Но ще е грешка да ограничите течностите, тъй като няма да може да става отмиване на вредните вещества и излишъкат от течностите ще остава в организма.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
22945 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини