Хороскоп за сексуалната съвместимост на Телеца с другите зодиакални знаци

  • 17 май 2024 17:25

  • 2314
  • 0
Хороскоп за сексуалната съвместимост на Телеца с другите зодиакални знаци
© Pixabay

ТЕЛЕЦ - ОВЕН: Две различни личности. Телецът не обича да бърза, ще охлади ентусиазма на Овена, който е склонен към по-импулсивни радости в секса. Телецът няма развито чувствено въображение и ако Овенът разчита на емоциите, тогава на Телеца ще му е трудно да му отговори. Връзката може да бъде гореща, но в брака Телецът трябва да се научи да не забелязва изневярата на Овена.

ТЕЛЕЦ – ТЕЛЕЦ: Те не винаги са сексуално съвместими. Жената е сантиментална в любовта, мъжът има по-земна природа. Мъжът Телец предпочита компанията на мъже приятели. Обича да преследва жените. Жената Телец не толерира измама или невнимание към себе си. Връзката може да бъде приятна, но за съдбата на брака може само да се гадае. Те са уравновесени, държат на вкусното ядене и удобствата. При тях с течение на времето сексуалната възбуда преминава на втори план.

ТЕЛЕЦ - БЛИЗНАЦИ: Двойствените, непостоянни, многостранни Близнаци са обратното на постоянството на Телеца. Телецът е привлечен от артистичността и богатството на въображението на въздушния знак. Сдържаността на Телеца предизвиква интереса на Близнаците. Близнаците обаче се дразнят от бавната реакция на Телеца и неговите тромави, аматьорски ласки. За малко лекомислените Близнаци, Телеца може да служи като крепост или по-точно като солидна котва в брачното пристанище, но неговият консерватизъм и егоцентризъм трудно могат да бъдат разбрани от партньор Близнаци. Безцветна връзка и не най-добрата перспектива за брак.

ТЕЛЕЦ - РАК: И двата знака съчетават много добре стремежите си за спокоен живот, домашен уют, обезпеченост и сигурност. Ракът изглежда на Телеца като романтичен, удовлетворяващ партньор. Стабилността на Телеца няма да бъде разклатена от променливото настроение на Рака. И двамата имат силно желание за страстен, емоционален живот. Ако физическата страна ги удовлетворява, тогава това ще бъде силна връзка и щастлив брак. 

Телец – хороскоп на любовните тайни

ТЕЛЕЦ - ЛЪВ: Телецът ще трябва да се примири с комплекса за величие на Лъва. Лъвът смята за естествено за себе си да заеме централно място в живота на любимия човек. Лъвът е весел и симпатичен; Телецът е склонен към сдържаност и егоизъм. В сексуалната област не се очакват проблеми, но за това Лъвът трябва да определи темпото и настроението. Трудно е да се угоди на Лъв и това може да усложни връзката, а ако разчитат на дългосрочно съжителство, това не е достатъчно добра комбинация. У тази двойка често се среща еднаква сексуална възбудимост, водеща обаче до ранно пресищане.

ТЕЛЕЦ - ДЕВА: Трезво мислещият Телец и малко по-хладната Дева могат да бъдат в хармония в много отношения. Телецът може да бъде раздразнен от пуританските наклонности на Девата. Девата трябва да се въздържа да проявява често недоволството си. Телецът не обича да бъде критикуван, но и той трябва да притъпи упоритостта и деспотизма си. Когато прави любов, Девата предпочита простите начини и избягва ексцесиите, доколкото е възможно. Телецът не е против простотата, но неговата неуморимост в секса може да притесни Девата. Добра връзка: щастлив брак е възможен. Но това изисква компромис в областта на секса.

ТЕЛЕЦ - ВЕЗНИ: Везните ще внесат в сексуалния си живот голяма емоционална топлина и разбиране, което е необходимо за анализиране и решаване на всички физически проблеми. В сексуално отношение си подхождат. Везните ще се опитат да развълнуват и удовлетворят партньора. Телецът също е упорит, така че шансовете за взаимно удовлетворение в тази област са добри. Телецът може да играе водеща роля в спалнята. Връзката е добра и е възможен добър, дългосрочен съюз.

ТЕЛЕЦ - СКОРПИОН: Те имат еднакво развит сексуален апетит. Сексуалното привличане между тях е доста голямо, но е възможно да угасне по-рано, отколкото при други двойки. Двамата често се измъчват от не винаги основателна ревност. Поради различни интереси и вкусове духовните връзки между тях са доста слаби, което е предпоставка за дисхармония. При раздразнение Телецът може да бъде упорит, а гневът на Скорпиона, ако се ядоса, трябва да се страхуват всички зодиакални знаци от него. Очаква се връзка, изпълнена с бури, а бракът е възможен само при изключителна толерантност от двете страни.

ТЕЛЕЦ - СТРЕЛЕЦ: Сексуалната връзка между двамата се смята за хармонична, но Телецът твърде често гледа подозрително безгрижният Стрелец. Опасността се крие във факта, че Телецът ще се опита да сложи „къса каишка“ на свободолюбивия Стрелец. Това няма да проработи. Изключително сексуалният Телец ще е доволен от сладострастието на Стрелеца, но раздразнен от желанието му да търси любов, където е възможно. Рядко биват щастливи заедно.

ТЕЛЕЦ - КОЗИРОГ: По темперамент всъщност си подхождат. И двамата са практични и спокойни. Чуждо им е лекомислието. Равнопоставеното сексуално желание върши работа. Никой от тях не се стреми към необуздан, претенциозен секс. Телците няма да харесат вродената склонност на Козирога да крие очакванията си. И съответно Козирогът ще реагира негативно на опитите на Телеца да настоява за собствения си път. В отношенията им няма да има "романтика", но са способни на чувствена любов и добро, дългосрочно партньорство.

ТЕЛЕЦ - ВОДОЛЕЙ: Интроспективен, Водолеят не се интересува толкова от физическата страна на любовта, колкото Телецът. Водолеят предпочита интелектуалното общуване, но този тип любов няма да задоволи чувствения Телец. От друга страна. Телецът ще изглежда твърде взискателен към Водолея. Водолеят обаче обича да овладява техниката на секса и с това може да го плени. Случайна връзка, не особено обещаващ брак.

ТЕЛЕЦ - РИБИ: Имат редица допълващи се черти. И двамата обичат удобствата и забавленията. Рибите имат жив непредсказуем темперамент в секса. На Телците може да им е трудно да се справят с него. Помагайки на Рибите да изпълнят фантазиите си, тактично и надеждно насърчавайки ги, упоритият Телец може да постигне много. Успехът на сексуалната хармония зависи най-вече от Телеца. Добри перспективи за страстна връзка и за задоволителен брак.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2314 0

Свързани новини

Водещи новини