Един леко сюрреалистичен ден, когато мечтите и най-смелите планове могат да се сбъднат

  • 18 май 2024 05:57

  • 5027
  • 0
Един леко сюрреалистичен ден, когато мечтите и най-смелите планове могат да се сбъднат
© Pixabay

Луната е в последните градуси на знак Дева като преминава на празен ход от 12:10ч до 13:24ч. Не е добре да се започва нищо важно или ново.

В 13:24ч Луната преминава в знак Везни, където ще пребивава до 01:35ч на 21 май.

Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземе важно решение, да се направи избор. Затова отлагайте важни решения за по-добри времена.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 15:44ч

След предишния труден лунен ден, постепенно ще започне да ви обзема чувство на ентусиазъм, оптимизъм, усещане за жизнерадост. Може да почувствате, че сте готови да „премествате планини“. Всички дела сега вървят добре. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

Днес всичко е възможно. Това е един наситен със събития и леко сюрреалистичен ден, когато мечтите и най-смелите планове се сбъдват. Хубав и щастлив лунен ден. Енергията на деня е в разгара си, ободряваща и освежаваща, става все по-динамична и многостранна, като фонтан, искрящ на слънце. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Този ден има силна енергия, затова негов символ е фонтанът, олицетворяващ източника на живот.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, децата си, семейството си. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Може да организирате семейно събиране. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Не се препоръчва уединение. По-малко емоции! Опасни са всякакви семейни спорове и конфликти, ако възникнат сега, ще останат в семейството за дълго, образно казано „ще пуснат корени”.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 май

Хората, родени в десетия ден от лунния календар, съответстват на неговия дух: те често имат тясна връзка с предците. От една страна, те могат да се възползват от това, от което получават сила.

За здравето е един от най-благоприятните дни, когато даже при най-безнадеждно болните се подобрява самочувствието. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики.

Следва 11 лунен ден от 15:44ч на 18 май до 16:45ч на 19 май

11-ият лунен ден преминава под влиянието на стихиите Огън и Земя. Енергията на този ден е силна, тежка и царствена и монументална, като величествена блестяща корона. Лунната енергия се слива със силите на Земята в едно цяло и дарява човек с много енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Секс само по взаимно желание, не по задължение. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5027 0

Водещи новини