Седмичен хороскоп от 20 до 26 май

  • 20 май 2024 10:33

  • 8475
  • 0
Седмичен хороскоп от 20 до 26 май
©

Астро-аспекти

На 20 май Слънце секстил Нептун 

На 20 май Слънцето преминава в Близнаци

На 22 май Слънцето тригон Плутон

На 23 май Венера съвпад Юпитер

На 23 май Венера секстил Нептун

На 23 май Пълнолуние в Стрелец

На 23 май Венера преминава в Близнаци

На 24 май Юпитер секстил Нептун

На 25 май Венера тригон Плутон

На 26 май Юпитер преминава в Близнаци

Луната през седмицата се движи в знаците –  Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 20, 21, 26 май

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 20, 22, 23, 24, 25, 26 май

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

20.05. 00:00 – 21.05. 01:35

23.05. 10:29 - 23.05. 11:25

25.05. 17:48 - 25.05. 18:37

Овен – Този период ще изисква много физическа и психическа енергия, но ако не отлагате работата, ще постигнете повече, отколкото сте очаквали. С помощта на колеги ще бъде възможно успешно да се коригира трудна ситуация. Благоприятно време да изразите себе си ясно и да потърсите нова информация. Акцентът ще падне върху вашите близки взаимоотношения. За всички е важно да се поддържа мир заедно, да се подкрепяте. Вашият приключенски дух може да почувства силен подтик да излезе от обичайната рутина и да изследва нови територии или интереси.

Благоприятни дни – 23, 24, 25

Бъдете внимателни – 20, 26

Телец – Заради работата вие ще сте в постоянно движение. Настроението може да рефлектира негативно поради огромното бреме от отговорности, които сте поели. Старайте се да бъдете спокойни и уравновесени. Контролирайте емоциите си на публично място, не правете прибързани преценки. Допълнителната работа може да донесе добра печалба, но помислете дали можете да си го позволите поради здравословно състояние. Не бързайте с решения, които могат да навредят на дългогодишни приятелства. Не пестете за хората добри думи, любов и усмивки.

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни – 21, 22

Близнаци – Седмицата започва с влизането на Слънцето във вашия знак и обещава да бъде динамична, изпълнена с потенциал и възможности за растеж, учене и свързване. Важно е да се адаптирате към новите условия. Личният интерес ще ви насърчи да бъдете активни. Ще бъде възможно да се изразявате творчески. По-малко слушайте околните, които критикуват всичко и всички. Успешно сътрудничество с хора, които вярват и разчитат на вас. Не е подходящият момент за вземане на кардинално решение. Ако се чувствате уморени, намалете интензивността на дейността.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 24, 25

Рак – Това е период за размисъл и изцеление, където тихите моменти притежават повече сила от силните. Позволете на интроспекцията да ви води през тези дълбоки промени. Слушайте интуицията, а не повърхностните препоръки на познати. Не е нужно да угаждате на никого. Не пренебрегвайте своите желания и нужди. Тази седмица е призив да подхранвате душата си, да прецизирате здравето си и да се подготвите за период на значително личностно израстване. Ще бъде добре, ако вие сами направите живота си красив.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 20, 26

Лъв – Акцентът пада тази седмица върху кариерата и общественото ви положение. Добро време за напредък. Ще работите с творчески плам. Нямате причина да се притеснявате или да сте тъжни. Вашите думи имат нужната тежест, където трябва. Хората около вас ще бъдат привлечени от вашия оптимизъм. Някои ще решат да опитат силите си в нови области. Важно е да спазвате обещанията и да не закъснявате за уговорки. Свършете онези неща, които не могат да бъдат отложени. Вярвайте в своя ангел пазител!

Благоприятни дни – 20, 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Дева – Това е време за емоционално освобождаване, което ви позволява да изчистите въздуха около себе си и да направите място за нов растеж. Може да почувствате силно желание да се свържете с корените си или да потърсите утеха в личното си светилище. Това е мощен момент, в който да намерите хармония между кариерните си амбиции и емоционалните си нужди, което гарантира, че стремежът ви към успех е подкрепен от стабилна основа у дома. В края на седмицата влизането на Юпитер в Близнаци допълнително разширява амбициите ви в сферата на кариерата и общественото признание. Юпитер във вашия десети дом носи възможности за растеж и успех.

Благоприятни дни – 21, 22, 26

Бъдете внимателни – 24, 25

Везни – Ще се отдадете с плам на работата си, ще искате да доказвате на всички способностите си отново и отново. Ще бъдете активни и пълни с енергия. Подхранвайте добри мисли, общувайте с подходящи и благонадеждни хора. Не пропускайте добрите стечения на обстоятелствата в работата и въобще  – използвайте ги в своя полза. Благоприятно време за планиране или предприемане на пътувания. Някой може да внесе нотка романтика в затворения ви личен живот.

Благоприятни дни – 23, 24, 25

Бъдете внимателни – 20, 26

Скорпион – Предстои една доста емоционална седмица. Емоционално ще преживеете текущите събития, а емоционалната нестабилност ще доведе до недоразумения на работното място и не само там. Една невнимателна дума може да разруши основите на дългогодишно приятелство. Избягвайте бързането. Овладявайте импулсивността си. Настройте се за мирно разрешаване на конфликтите. Нужни са компромиси. Може да се изправите пред важен избор, който трябва да направите за бъдещето си. Мнозина ги очаква бурен период на сантиментално ниво.

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни – 21, 22

Стрелец – Времето ще си тече без много шум. Неочакван обрат на събитията може да ви накара да оцените случващото се около вас от друга гледна точка. Заседнала идея или работа ще започне да се движи. Може да намерите предмет или документ, изгубен преди известно време. Социализирането ще се превърне във важен елемент през тази седмица, така че не отказвайте покани за излизане. Ако сте необвързани, това е добро време за ново начало. Моментът е подходящ да се запознаете с нови хора, защото така можете да срещнете голямата любов. 

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 24, 25

Козирог – Проблемите вече няма да изглеждат толкова потискащи. Всичко ще бъде наред - само имайте търпение! Новата седмица носи усещане за обновление и възможност да насочите вниманието си към нови интереси. Помислете за планове за по-дълго пътуване. Ако сте необвързани, флиртувайте, излизайте по-често навън, защото сега можете да срещнете наистина специален човек за сърцето си. Вие сте съблазнителни, привлекателни и положителната ви енергия ще действа като магнит за определени хора или ситуации. 

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 20, 26

Водолей – Ще постигнете добър напредък във вашата област. Стабилни ще са отношенията с колегите, стига да не оставяте лошото си настроение да проличи. Правете нещата без да бързате, планирайте всичко правилно. Околните условия са много променливи, а оттам и настроението. Това е благоприятен период за започване на ново начало и за предефиниране на личната ви идентичност. Ще имате разнообразни преживявания и ще срещнете хора, които могат да обогатят живота ви. Прегърнете този период на изобилие с отворени обятия и отворен ум, готови да приемете всичко, което живота ви предлага.

Благоприятни дни – 20, 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Риби – Тази седмица акцентът ще падне върху домашния ви живот, емоционалното благополучие и интелектуалните връзки. Лесно ще се уморявате, дори дребните неща могат да ви извадят извън релсите. Ще имате променливо настроение, интуицията ще се засили. В семейния живот светлите моменти ще бъдат примесени с безпокойство. Няма да имате достатъчно време за близките хора и отношения – това ще създаде напрежение. Старайте се да отпуснете напрегнатите нерви, но запазете самообладание в рискова ситуация.

Благоприятни дни – 21, 22, 26

Бъдете внимателни – 24, 25

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8475 0

Свързани новини

Водещи новини