Водещият от Би Би Си изнасилвал не само малолетни момичета, а и трупове

  • 24 октомври 2012 11:08

  • 2258
  • 1
Водещият от Би Би Си изнасилвал не само малолетни момичета, а и трупове
©

Секс скандалът, който разтърси Би Би Си, се разраства главоломно. Бивш колега на покойния водещ Джими Савил, за който тези дни стана ясно, че е бил педофил и е изнасилил на 200 момичета, разказа, че чудовището е бил и некрофил. Това стана в живото предаване на Ники Кембъл по британското Радио 5.

Пол Гамбачини започнал работа в Радио 1 през 1973 година. Сега 63-годишният бивш водещ разкри, че бил наясно с некрофилските набези през 80-те. Той попита защо вестниците не са реагирали, когато съобщил на репортер, че негови колеги са се хвалели, с това, че били наясно с некрофилските наклонности на Савил.

Тази реплика вкамени водещия Кембъл, който се опита да спре разговора. Той предупреди госта си, че тези твърдения не са известни в публичното пространство. “Точно това сензационно твърдение, което поднесохте на вниманието на хората, не е разпространено в публичното пространство”, обясни Кембъл.

Гамбачини разказа, че е работил със Савил в Радио 1, когато за пръв път е чул историите за посегателства срещу малолетни момичета. Според него Би Би Си не единствената медия, виновна за покриването на случая. Вестниците също не са изложили скандала на показ.

Гамбачини каза, че е чул от репортер преди 10 години на някаква сватба да говори, че Савил е бил некрофил. Според него терминът е “политически некоректен”, но го използвал, за да посочи към какъв тип хора “проявявал интерес” покойният водещ. Гамбачини определя сексуалните партньори на Савил като “малолетни ненормалници”.

“Той се прицелваше в безпризорните, тези, които бяха настанени е болници. И това се знаеше. Защо Джими ходеше в болници? Защото там има пациенти”, обясни бившият водещ. Той поясни, че сегашните обвинения срещу Савил идват, след като екипът на медията не е успял да се пребори с идеята за педофилията.

По думите му, цялото британско общество е било въвлечено в историите на Савил. “Включително и министър-председателят, който го покани в Чикуърс (резиденцията си), включително кралското семейство, което се снима с него. Той получи рицарско звание в тази страна, той има папско рицарско звание”, обясни Гамбачини.

В началото на скандала стана ясно, че през 1990 година Савил публично е отхвърлил твърденията, че изпитва сексуално влечение към трупове. Тогава изтече информацията, че той изпитвал удоволствие при вида на починалите в моргата на болницата на село Стоук Мандевил. От болницата, където Савил е работил като доброволец, обявиха, че никога не са получавали оплаквания, че водещият е имал “нередни взаимоотношения” с трупове. От там заявиха, че няма да започнат разследване, тъй като не са имали сигнал за некрофилия, съобщава “Дейли мейл”.

“Доколкото ни е известно, на Джими не е бил даден пълен достъп до всички болнични сектори и, когато е посещавал болницата, е предупреждавал и е бил в обкръжението на хората, с които организираше фонд за дарения”, уточняват от лечебното заведение.

През 1990 година “Сън” публикува интервю, в което става ясно, че на Джими Савил му е дадена работата да извозва труповете в моргата на болницата. “Моята работа е да отнасям починалите. Можеш да се грижиш за някого, можеш да бъдеш насаме с някого, който е изживял живота си. Аз просто казвам “Сбогом” и се грижа за него. Това е привилегия и чест. Някои хора се хващат за факта, че на Джим му харесва да се грижи за трупове, и си казват: “Аха, Джим е некрофил”. Не съм некрофил!”, заявява в интервюто си от преди 22 години самият скандален водещ.

Последвайте канала на

2258 1

Коментари 1

Добави коментар
Диан

2012.10.24 | 13:06

1
АУУУУУУУУУУ този няма как да е по - противен от това което е !!!

Добави коментар

Водещи новини