НС ще изслуша Димитър Главчев относно уволнения и назначения в ДАНС

  • 25 юни 2024 19:27

  • 2896
  • 14
НС ще изслуша Димитър Главчев относно уволнения и назначения в ДАНС
© Булфото (архив)

Парламентът ще изслуша служебния министър-председател Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в относно уволнения и назначения в Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС), Държавна комисия по сигурността на информацията, Държавна агенция „Технически операции“ и Държавна агенция „Разузнаване“. Това предвижда точка втора от проектопрограмата за работа на парламента, публикувана на интернет страницата на институцията. Искането за изслушване е внесено от Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има и група народни представители от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ (ПП-ДБ).

Точка първа от проектопрограмата за работа на Народното събрание предвижда гласуването на оставката на народния представител от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Филиз Хюсменова.

Филиз Хюсменова от ДПС подава оставка като депутат

По предложение на парламентарната група на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ се очаква да бъде изслушан и председателят на ДАНС Пламен Тончев относно постъпили жалби, подадени срещу членове на Обществения съвет за изграждане на Национална детска болница и срещу екипа на Фондация „Даная“, от „Търговска лига - глобален аптечен център“ АД във връзка с отложеното им инвестиционно намерение за създаване на многопрофилна болница „Мама и аз“.  

В проекта за дневен ред за работа на депутатите по предложение на заместник-председателя на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Хамид Хамид се очаква да бъде изслушан бригаден генерал Венелин Венев - директор на Служба „Военно разузнаване“ към Министерство на отбраната относно изнесена информация в медиите за вербуване на разузнавачи от Служба „Военно разузнаване“ в кафене „Ларгото“ в центъра на София, от съветника по национална сигурност на премиера Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С – Веселин Марков, по поръчка и по инициатива на ген. Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има с предложение за кариерно повишаване на разузнавачите в службата срещу лична лоялност в полза на ген. Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.

Очаква се като точка първа в четвъртък депутатите да изслушат служебния заместник министър-председател и служебен министър на финансите Людмила ПетковаЛюдмила ПетковаЛюдмила Петкова е назначена за вицепремиер и министър на финансите в служебния кабинет с относно изпълнението на приходната и разходната част, съгласно Закона за държавния бюджет на Република България за 2024 г., в това число изпълнението на приходите и разходите по оперативните програми на Европейския съюз, както и напредъкът по преговорния процес за приемането на България в Еврозоната.

По предложение на Стоян Таслаков от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ като точка първа от проекта на програма за петък е предвидено изслушване на служебния министър на енергетиката Владимир МалиновВладимир МалиновВладимир Малинов е назначен за министър на енергетиката в служебния кабинет с премиер относно всички факти и обстоятелства свързани с преговорите по продажбата на оборудването предназначено за проекта АЕЦ „Белене“.

В проекта на дневен ред с искане, внесено от народни представители от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, се очаква да бъде изслушан служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета КоритароваВиолета КоритароваВиолета Коритарова е назначена за министър на регионалното развитие и благоустройството в и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ относно напредъка на строителството на скоростния път Видин – Ботевград. Очаква се служебният министър Коритарова да бъде изслушана и относно напредъка по изпълнението на Инвестиционната програма за общински проекти, включена в приложение към Закона за държавния бюджет на Република България за 2024 г.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2896 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Анонимен

2024.06.26 | 06:00

14
Тъпоъгълник
Deva Maria bachkovo 15.8.2024

2024.06.26 | 05:13

13
Jenata dava mleko i rajda deza

2024.06.25 | 20:38

4
НАТО Е УБИЕЦ - КОРПОРАЦИЯ ОТ ФИРМИ НА САЩ И ЗАПАДНИЯ ВПК които СА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ГРУПИРОВКИ в ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЗАПАДА! ТЕ ЩЕ ВКАРАТ И СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ КОИТО МРАЗЯТ ВЪВ ВСЯКА ВОЙНА КОЯТО ПРОВОКИРАТ ЧРЕЗ ГРУПИРОВКАТА НАТО! ДАНО ДА ОСЪЗНАВАТЕ ВЕЧЕ, ЧЕ НАТО САЩ НЕ ОХРАНЯВА НИКОГО, А ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАТО САЩ ВОЮВАТ ПО ПРИНУДА С ПОСОЧЕНИТЕ ЗА ВРАГОВЕТЕ ОТ САЩ. САЩ СПИРАТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ ЗА ПОРЪЧАНО И ПЛАТЕНО ОРЪЖИЕ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ПРЕДОСТАВЯТ НАЛИЧНОТО СИ ПЛАТЕНО И СОБСТВЕНО ВЪОРЪЖЕНИЕ НА УКРАЙНА БЕЗВЪЗМЕЗДНО И НЕ УМРАТ В УКРАЙНА ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ВПК НА САЩ. Е БАССИ ЗАЩИТАТА КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВИТЕ В НАТО ОТ САЩ. ТАКА НЕ СМЕ СЕ РАЗБИРАЛИ ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТО! ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО ВЕДНАГА И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, ИМАЙТЕ ДОСТОЙНСТВО! ДА ИЗГОНИМ САЩ БАЗИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, КАКТО ГИ ГОНЯТ ОТ АФРИКА, МАЛА ЯЗИЯ И АЗИЯ!

2024.06.25 | 23:41

12
Точно така.
Plovdiv

2024.06.25 | 23:03

11
Imam 2 deza bes basta
Ioan krastitelia se raboti na 50 godini sam

2024.06.25 | 22:39

10
Vsichkite rituali na zarkvata sa s voda i nema Vino
БЪЛГАРИ ЛАЙ НАРИ С ЛАЙ НАРИ

2024.06.25 | 21:59

8
С КАКВО ТОЧНО СЕ ЗАНИМАВА ДАР
Специално

2024.06.25 | 22:12

9
на теб ще кажат! А бре пийте ги тез хапчета др0гари!
ГОВ НА ОТ ПСЕТА

2024.06.25 | 21:58

7
КАКВО РАЗУЗНАВА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ КАТО НЕМАТЕ АРМИЯ ДА ВИ ЕВА МАЙКАТА БЪЛГАРСКА СКА ПАНА ЛОЕНИ МЕШКИ
Datenschutz

2024.06.25 | 21:37

6
Papa Germany 5 g rabotia a tasi e opasna sa orthodox
Martin 28 g Latvia

2024.06.25 | 21:08

5
Kradete Aok Germany? Ne moje $
Анонимен

2024.06.25 | 20:10

2
Пази боже сляпо да прогледа временно там а ще направи порази за години в последствие

2024.06.25 | 20:15

3
танаската и група дупетати...

Добави коментар

Водещи новини