Станишев: Бойко Борисов управлява като султан

  • 21 август 2012 14:03

  • 6754
  • 53
Станишев: Бойко Борисов управлява като султан
©

Горивата за пореден път поскъпнаха шоково, което до голяма степен е в резултат на водената от ГЕРБ политика. Те няма какво да се оправдават с цената на суровия петрол, защото от началото на управлението им цените на горивата у нас са се повишили с над 50%, докато в други европейски страни, които също не са производители на петрол, увеличението е с 25-27%.

Това каза председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на след заседание на ИБ на БСП.

"В редица страни цените са по-ниски. Проблемът е, че няма контрол от страна на държавата и се ограничава вносът на по-евтини суровини. Смятаме, че трябва да се либерализира пазарът така, че да се направи икономически изгоден този внос. ГЕРБ няма какво да се извиняват  с външни фактори. Да не говорим, че трябва сериозно увеличение на доходите на хората. Обещаните 7% са крайно недостатъчни, те не могат да компенсират нивото на инфлацията. Дори исканото от нас 11%-но увеличение не може да покрие скока на инфлацията, но това е минимумът", добави Станишев.

По повод скандала с превозването на футболните отбори на "Витоша Бистрица" и "Чавдар Етрополе" с правителствения самолет лидерът на БСП каза, че това е направено за лично удоволствие на премиера. "Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г управлява като султан, той решава еднолично всичко. Това превозване е направено в разрез с всякакви правилници. Този самолет няма право да извършва търговски превози и е ясно е записано, че заплащането се извършва от бюджета на министерства и ведомства, т.е. депутатът Емил Димитров не може да плати превоза от джоба си. Да не говорим, че не се знае със сигурност дали полетът е платен или само се говори, за да се замаже големия скандал. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г явно ползва правителствения самолет като частно такси", каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно коментира изнесените от вицепремиера Симеон Дянков данни за средната заплата в МВР - 1004 лв. Според социалиста тази цифра не отговаря на реалността. "Ако един служител взема 600 лв. а друг 3000 лв. примерно, може да се получи такава средна заплата. Истината е, че заплатите на служителите на МВР не са повишавани доста отдавна", посочи той.

Миков взе отношение и по темата "Шенген". "Решение за Шенген ще има през септември и искам да припомня, че прословутото членство премина като закана на премиера, че това ще бъде приоритет през полското, унгарското, кипърското председателство. Сега явно ще е приоритет и на датското председателство. Отдавна има тревожни сигнали, че членството ни ще бъде блокирано заради неефективната борба с организираната престъпност и корупцията. Европейските доклади обаче бяха неглижирани, подценени и всичко се свеждаше до изпълнение на технически критерии. В крайна сметка дойде изказването на германския външен министър, че няма да подкрепи влизането ни в Шенген през септември. Към тази оценка се присъедини и френският външен министър. Въпреки че решението за членството ни наближава, не виждам правителството да променя нещо в действията си, а медиите се занимават с коляното на външния министър", каза още бившият министър на вътрешните работи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6754 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар
Георги Христов

2012.08.26 | 18:03

53
За тези 22 години никой политик освен Сергей Станишев не се е борил и защитавал така открито интересите на обикновеният българин.
хе хе хе

2012.08.23 | 19:38

43
Затова ли даде на турчин да "разпределя парите в държавата"? Или просто щото е педераст ,а?Аман от заучени фрази и нагаждаческа първосигналност!А и за 4 год. само краде и прави заменки, а да - и даде комисионни на турчина Доган за "консултански услуги" по хидропроект хе хе хе ???????? Ади ходи се гръмни с тия капаци на очите - досега един обективен червен коментар не съм прочел в това елементарно турско сайтче- тука явно бъка от организирани червено-черни олигофрени и платени тийнеджърчета с напечатани коментарчета , като теб!ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!

2012.08.23 | 19:26

42
ti si porednia zabluden komunist....muhaaaaaaaaaaa ne mogada poviarvam kolko prost narod ima
1111

2012.08.22 | 23:29

35
Ти си е*ахти малоумника.
никой

2012.08.24 | 11:08

52
Сергейчо ако има по голяма мишка от Доган това си ти ! Жалко е че има хора които все още ти вярват на глупостите.

2012.08.23 | 20:58

51
Стига с тези простотии! Гробарите- в гроба, нека народът да си живее нормално!
Георги Христов

2012.08.23 | 00:00

36
Към Сергей Станишев ! Напоследък симпатизанти на ГЕРБ усилено разпространяват преднамерено слухове - че Бойко Борисов нямал алтернатива и през следващите избори и че той бил незаменим като министър председател. И друго - че в редиците на БСП нямало подговени и изявени политически личности- които да бъдат предложени в един бъдещ министерски екип.....
Стоянов

2012.08.23 | 20:57

50
колко "подготвени кадри" има БСП видяхме вече на 3 пъти - купонна система при Луканов; Виденовата зима ще си я спомня всеки винаги - без свет.криза като сега докара 3000лв.долара и скачаща инфлация всеки ден; и накрая при гей Сергей турчин да ни управлява държавата ---егати подготвените кадри ????????????Освен да крадат и да си дават задниците на "великия брат" и на рязаните турци за нищо друго не стават комунетата! Отдавна отвсякъде ги изритаха ,само в Сев.Корея останаха - ходи там да се правиш на "патриот"!

2012.08.23 | 20:57

49
Тоя върна турското робство за 4 години без един работен час, затова сe продава, щото не умее и не иска да си изкарва прехрана

2012.08.23 | 11:17

40
Не си в час . Доган го вкара във властта СаксКобурготски. Станишев управлява с тях от няма как . И добре ,че стана така иначе тези щяха да ни съдерат да ходим и без гащи.А кой прави скрит дослук не с българските турци ,а направо с Турция ,това се вижда . Знаем , че обичате да вадите от бъдни вечер сърми ,които даже не сте помирисвали но се сапикясвайте малко с подвеждащите коментари и не правете хората толкова късопаметни . Живял съм във всички времена на новото време. А пък,така наречения цар и КРАДЛИВИТЕ ЮПИТА ги докара ТЪМНОСИНИЯ ДРУГАР ИВАН КОСТОВ. Алчните американци ги докара СУЛТАНА , че жълтурчо първо мисли и после пиши жалките си промити и нагласени коментари . Не правиш услуга на тези за които драпаш .

2012.08.23 | 20:56

48
Е за тоя ли да гласувам дето е накупил суеци да му драскат в интернет
КИРО

2012.08.23 | 09:53

39
СТАНИШЕВ Е ПЪЛЕН БОКЛУК!!!
Аз

2012.08.23 | 19:59

47
Не съм за никой от тях, но Станишев е високообразован човек. ББ е самата посредственост, но отличен манипулатор и 100% лъжец.
На № 28

2012.08.23 | 19:59

46
Поздравления Беш ! Благодаря ти за блестящият коментар ! Ще ти бъда безкрайно благодарен ако същият текст го напишеш в следният сайт -/ много популярен и четен в цялата Хасковска област и особено в известното с. Бисер/- Sakarnews.info- можеш да се включиш и пишеш коментар и като нерегистриран потребител.
Българин

2012.08.22 | 22:12

30
Неуважаеми сънародници, Вие сте толкова тъпи, толкова роби, толкова жалки и без всякакво достойнство, че започна да ми става отвратително да ви чета коментарите, които са коментари по - скоро на олигофрени! Омръзна ми да чета епитети към комунисти, депесари и пр....Каква била устата на Кунева, какъв бил тоя или оня. Ако вие, неуважавани от мен сънародници, имахте поне малко достойнство, досега отдавна щеше да бъде изметена хидрата ГЕРБ, в която всички са не само бивши комунисти, ами са и от най - лошата порода комунистически мутанти! Всички са ренегати, обиколили всички партии и установили се в помийната яма на ГЕРБ, защото от тук смучат сока на разлагащото се тяло на държава и нация! Днес прочетох с омерзение и срам, че в едно Ловешко село - Бежаново, група от едно презряно малцинство - пардон - водещо се малцинство, но са около 1 000 000 вече, които аз, а всички в света наричат ЦИГАНИ, че те пребиват, ограбват и тормозят българите, които са вече малцинството, така както е било през ТУРСКОТО РОБСТВО, а не ОСМАНСКОТО ПРИСЪСТВИЕ. И никой не смее нито да ги нарече ЦИГАНИ, нито смее да им се опълчи! Къде са сега Левски, Ботев, Караджата... всички тези наши бойци, та да смажем тази сган?! Роби сте вие, сънародници, роби! От най - долно качество........! Срам не е. И макар че вече съм на една почтена възраст, но в перфетно здраве, правя опити да се махна и то завинаги от тази жалка, примитивна държавица, населена с такива като вас! Срам ме е, че съм от тази националност! Прочетете се и вижте тъпите си лигави и безволеви коментари!
nnddaa

2012.08.23 | 19:58

45
Ами хайде вземи един плакат ..излез пред парламента и покажи какъв си печен мъжага!!Но такива като теб сме ги виждали и чували!!Така че не се прави на интресен!!Да не си помисли че ние пък сме се влюбили в теб?Оди бери джоджан и не си напъвай мозъчето гладко!!
1111

2012.08.22 | 22:12

31
Може ли да казваш,че те е срам от твоята националност пък да пишеш на мястото за име:Българин.Много си прост.
Беш

2012.08.22 | 19:18

15
Гола статистика:средностатистически работник през 1985 получава около 350 лева.Цени на:парно-12-13 лв.месечно,вода-0.12 лв.куб.м:хляб-бял0.32лв(килограм).месо-свинско2.8-3.6лв за килограм,риба-шаран-1.2лв,скумрия0.8-1.2лв.кг.колбаси-средно-2.4лв.кг.,луканка(истинска)-5.6лв.кг.олио-1.2лв.литър.кис.млеко-1кг-0.52лв;пресно-0.32 литър;яйца-0,12 лв.за брой;масло-0.55лв-125гр.;захар- 1.00лв кг;зрял боб-1.00лв кг.детски пюрета(100% натурално)0.16лв за брой;плодов нектар0.25л бутилка-плодове-череши-015-0.20 лв кг.дини-0.15-до0.06 лв кг.;безалкохолни-кока кола-0.25лв.швепс-015лв.;бензин-А-95-0.32лв.литър;нафта-0.08лв за литър;градски транспорт-0.06лв.ученически и студентски карти-5.00лв целогодишно.почивно дело-семейна карта за море . за четирима-24 лева за 14 дни-храна и спане.Ученически и студентски столове-0.50лв за три яденета. Пенсиониране-50години -жени,55-мъже.Всички храни се приготвяха по държавен стандарт-БДС,при стриктен контрол от страна на технолози .Не съм червен;син, пембян и прочие.Обикновените хора живееха така.
nnnddda

2012.08.23 | 19:58

44
Ешко -бешкооо!!Ама стига си драскал глупости бее!!Ти явно си бивш военен и затова си се пенсионирал на 55г!!И я ми кажи как четиричленно семейство е почивало за 24 лева!!Вярно на военните се предлагаха много екстри както и заплати по 350 лева!Щото средната беше 180-200!!Я кажи путка майна ти колко пъти си купи луканка мизерник такъв!!Или я подминаваше както между впрочем повечето българи!!А автомобили и телевизори как се купуваха ббе говедо!И тогава сме теглили кредити и заеми олигофрен нещастен!!А банани и портокали се продаваха в показния магазин за нова година!!За бяла техника въбще не говорим!!Ако те гепят в кореком с долари пък жална ти майка!!Я не ми превъзнасяй твоя скапан комузъм червеногъза путка майна!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини