Скандал в парламента - Атака напусна залата (видео)

  • 22 юни 2012 11:39

  • 4939
  • 13
Скандал в парламента - Атака напусна залата (видео)
©

Нов скандал избухна в пленарната зала. Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 отказа да даде думата на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за лично обяснение след изказването на зам.-шефката на ПГ на ГЕРБ Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после.

Тя обвини Сидеров в лъжа, след като лидерът на Атака констатира, че няма нито една реакция от правителството за искането за разрешение на използването на турски език при партийна агитация. Водачът на националистите поиска лично обяснение, тъй като се почувства засегнат, но Цачева му отговори, че не си спомня да му е споменато името. Това разгневи Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който обвини шефката на парламента в двойни стандарти. Не ме карайте да влизам в обяснителен режим на микрофоните, ако искате да кажете своето мнение използвайте процедура, но не и право на лично обяснение защото нямате право на такова, отсече Цачева. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа обаче поиска съдействие от вицепремиера Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа който с любопитство наблюдаваше спора. Тя води заседанието, вдигна рамене Цветанов. Не може така, беше ми споменато името, държеше на своето Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и се запъти към трибуната.

Веднага един от квесторите се затича, за да предотврати евентуални ексцесии. На помощ на председателя дойде и неговият заместник Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година . По това време Пенко Атанасов от БСП призоваваше от трибуната да се въведе ред в залата. В крайна сметка цялата група на Атака напусна пленарната зала в знак на протест срещу начина на водене на заседанието от Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Председателката на парламента обаче изиска стенограмата, за да провери дали в действителност името на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е било споменато.

Малко по-късно Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  се върна в пленарна зала и изненадващо поиска 30 минутна почивка. По това време Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 вече беше дала на своята заместничка Екатерина Михайлова да води заседанието и тя даде почивката.

Последвайте канала на

Novini.bg
4939 13

Коментари 13

Добави коментар
Кулеков

2013.03.19 | 21:40

13
Волен е психично болен! Туряйте минуси наволя безмозъчни националисти!
Xakepa

2012.06.24 | 18:28

6
Безмозъчни са хората, които не отиват да гласуват, който продават гласа си по време на избори, които толерират циганската престъпност.Волен се бори точно срещу такива неща и ако това да си националист те определя, като безмозъчен то аз с гордост признавам, че съм такъв, но такова определение може да се даде само от туркофил, русофил, циганофил или определящ себе си по всякакъв друг начин човек само не и българофил

2012.07.23 | 21:12

12
Аз нищо турско не искам. И никога не съм искал досега. Искам само да са по-далеч. Колкото по-далеч, толкова по-добре. Отношенията ни с тях трябва да са единствено търговски, ако ни е изгодно и толкова.

2012.07.23 | 21:12

11
Атака днес напусна парламентарната зала, обаче Атака догодина пак ще влезе в парламента, защото на всички ни писна от турските провокации. Тука е България и това е държавата на българите. Нищо турско не искаме. Ако сме искали турско, още навремето нямаше да вдигаме въстания, да викаме руснаците и да организираме опълченци и да търкаляме войските на Сюлеюман паша по шипченските баири. Днес добрите отношения с Турция уж се получават, обаче постоянно се прокрадва идеята, че тези хора всъщност искат ние да сме част от тях, а то какво означава? Означава, че ни искат земята, щото на тях ние за какво сме им? Те се смятат за най-великите, пък нас ни смятат за "гяури". Пък ние второ робство не искаме. Искаме да сме в Европа, което след толкова векове накрая успяхме да го направим.

2012.07.23 | 21:12

10
Поредната противоконституционна проява на Ц. Цачева!Кои я избраха тази за председател бе?
срещу турското робство

2012.07.23 | 21:12

9
Волене, народа те подкрепя. Ние, българските националисти сме с теб! Да живее България!

2012.06.24 | 22:35

8
Има разлика между група вълци и група дворни птици. При едните има самодисциплина, ясно дефинирана йерархия, обща цел и организация за изпълнението и. При другите има бой за червей, кудкудякане и некоординирано пърхане с крила. Затова има държави, в които всякаква политика на управление ги води към прогрес и други държави, в които каквато и да е политиката затъват икономически и културно.

2012.06.24 | 22:23

7
Чиба навън пес такъв !
Станимир

2012.06.24 | 18:24

5
Волен Сидеров е умен но в повечето случаи е ЗАГУБЕН. Сега ли се сеща и вижда- че ГЕРБ ще го провалят изцяло, а той преди време ги подкрепяше и вървеше след тях- като не подкрепи вота на БСП. Щом е националист - никога не трябва да се съюзява особено с ДЯСНА СИЛА- ако иска народа да го уважава....
Виктор

2012.06.23 | 07:19

4
Драги българи.На фона на тази ДЕТСКА ГРАДИНА,където ПАРТИЙКИТЕ играят ролята на НЕВРЪСТНИ деца,а Цачева на детската учителка,тия ТЪПАНАРИ получават заплати за панаира ,който правят.А за същите тези пари,ние гражданите си скъсваме гъза всеки ден.А там - в парламента повечето дори и не ходят на "работа".

2012.06.22 | 22:54

3
Ако те изберем теб, ти ще си по-зле от настоящите депутати, защото мислиш само за ядене и затова как си късаш гъза.
djakero

2012.06.22 | 21:50

2
ох че са много в пленарната зала ,браво то значи така се получава заплата в България ,то аз 3 дена ако не съм на работното си място хората ще ми кажат "довиждане"

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини