Мадона се съблече в Истанбул (видео)

  • 11 юни 2012 14:59

  • 6508
  • 3
Мадона се съблече в Истанбул (видео)
©

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо отново доказа на Лейди Гага, на себе си и на целия свят, че е просто... МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо!

Поп звездата хвърли едновременно в шок и екстаз турските си фенове, като показа гърдите си по време на концерта на стадион "Тюрк Телеком Арена” в Истанбул.

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо се съблече по време на изпълнението на песента "Human Nature”, като още в началото на парчето певицата започна да сваля дрехите си и остана по сутиен. Тя обаче не спряла до там, а разголила и дясната си гърда, смъквайки чашката на сутиена си, но след това бързо се прикри.

Последвайте канала на

6508 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.06.15 | 01:13

3
Култов коментар на Georgi Georgiev относно Изритаха Вили Марковска от "Столичани в повече" Вили има малки цици. Не я харесвам. Няма да я еба и няма да я стискам за циците. Дано на нейно място сложат някоя актриса с по-големи цици и да си покаже циците.
Napalm

2012.06.14 | 21:46

2
Да имаше тяло или цици поне да се съблича,ами тя на нищо не прилича тая и пари да ми дава не бих се съблякъл пред нея камо ли пък да си легна с нея.Тия хора като станат известни и забравят да се видят в огледалото.
браво на мадона.

2012.06.14 | 21:45

1
браво на мадона.сега да видим дали от турска страна ще използват думата провокация.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини