Лиляна Павлова: Варна трябва да се обособи като Черноморски медицински център (снимки)

  • 09 март 2017 14:09

  • 5561
  • 1
Лиляна Павлова: Варна трябва да се обособи като Черноморски медицински център (снимки)
© ГЕРБ

Варна трябва да се обособи като Черноморски медицински център. Това каза Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, водач на листата на ГЕРБ във Варна и бивш регионален министър по време на провеждащата се кръгла маса за здравеопазването във Варна.

„Медицински център, който не само да покрие цяла Североизточна България, но и да се развие потенциалът Варна да бъде медицински център за целия Черноморски регион. Варна ще бъде и притегателен център за специализирано лечение, рехабилитация, конгресен медицински туризъм, стоматология, лечение, долекуване“, подчерта Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Тя посочи, че достъпното ефективно и качествено образование е един от основните приоритети на ГЕРБ. „В рамките на двата мандата кабинетът „Борисов“ инвестира изключително много във високотехнологично оборудване“, допълни Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Тя припомни, че само по програмата за регионално развитие са предоставени инвестиции за над 300 млн. лева за всички специализирани многопрофилни болници, включително и онкодиспансерите. „Здравеопазването е изключително важен сектор за ГЕРБ. Има какво още да направим, за да подобрим и средата, не само като политика и реформа, но и като качество на обслужване на гражданите. Толкова години наред инвестираме все повече средства в сектора, но услугата не става по-добра и не даваме усещането за пациентите, че системата се подобрява“, заяви Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Във форума участва и д-р Даниела Дариткова, председател на Парламентарната комисия по здравеопазване в 43-тото Народно събрание и кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ. Тя представя приоритетите в сектора, заложени в управленската програма на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5561 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Bre

2017.03.09 | 15:39

1
Новина за герб? Не може да бъде!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини