АБВ и „Движение 21“ ще работят заедно срещу бедността (видео+снимки)

  • 03 февруари 2017 10:34

  • 4620
  • 3
АБВ и „Движение 21“ ще работят заедно срещу бедността (видео+снимки)
© Фейсбук

Днес бе парафирано споразумението за коалиционно партньорство между „Движение 21“ и АБВ. Лично подписи положиха двамата председатели на политическите формации и обясниха, че преговорите са били дълги и тежки, но за да предложат алтернатива на хората, които са се отвратили да гласуват за статуквото, са постигнали съгласие, предаде репортер на Новини.бг.

На събитието присъстваха президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Пояснено бе, че двете партии ще запазят своята идентичност, но ще работят за това избирателят да получи нещо различно в център ляво.

Лидерът на „Движение 21“ Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в увери, че няма нищо лошо в това да се стига до такива коалиционни споразумения и даде пример с патриотите, които също са се обединили след тежки преговори.

Константин Проданов каза от своя страна, че ще работят срещу бедността и това хората да получат по-добър стандарт на живот. Национален приоритет ще бъде образованието и културата.

Припомняме ви, че за коалицията се заговори още преди няколко седмици. Подписването на новия съюз идва след дълъг период на хладни взаимоотношения между двете леви формации.


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4620 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Веселин Василев

2017.02.04 | 07:43

3
Абе нали АБВ щеше да участва самостоятелно.Какво стана,че си промениха мнението.

2017.02.04 | 07:43

2
Какво ви пречеше до сега да работите срещу бедността????Това са предизборни лъжливи обещания, после всеки политик работи за своето обоготяване, с финикийски знаци и голям корем от преяждане.
абв

2017.02.03 | 19:08

1
абв е клон на БСП .да може Първанов да краде милиони по лесно

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини