Татяна Дончева: Искат да ни изолират от дебатите

  • 21 октомври 2016 12:51

  • 1997
  • 2
Татяна Дончева: Искат да ни изолират от дебатите
©

"Пропагандната машина на статуквото и социологическите агенции искат да ни изолират от дебатите. Никой не иска да води дебати с нас, защото няма как да ги спечели. Ние сме хора, които знаят за какво става дума, знаят кой какво прави в България и защо. Това за тях се явява заплаха”. Това заяви кандидатът за президент Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в по време на среща с представители на граждански сдружения и симпатизанти в Бургас. В срещата взеха участие и кандидатът за вицепрезидент на коалиция "Движение 21 - НДСВ" д-р Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в и Станимир Илчев, заместник-председател на предизборния щаб и съпредседател на НДСВ.

"Протестният вот трябва да бъде мобилизиран и насочен към кандидати, които наистина са алтернатива, а не да се разпилява към кандидати като Митьо Пищова, Радо Шишарката, Марешки и др.", каза още Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. Според нея системата на статуквото обхваща 5 - 6 играча, които са подконтролни на едно и също задкулисие и това не е само ГЕРБ.

"Непрекъснато се манипулират българите, че ГЕРБ ще спечелят изборите, а ако не ги спечелят, ще фалшифицират вота. А за тях е необходимо да запазят властта, защото до 2020 г. има пари за разпределяне. Оправянето на България е свързано с освобождаването на духа на българина. Възходът на един народ минава през мотивацията на всеки човек и когато всеки човек тръгне да се бори, няма сила, която да го спре", допълни Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Последвайте канала на

Novini.bg
1997 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.10.28 | 11:09

2
№7 - Трайчо Трайков -Президент!

2016.10.28 | 11:09

1
сите курви на едно место

Добави коментар

Водещи новини