Цветанов: Стигнахме до единни позиции с коалиционните партньори (обновена)

  • 17 май 2016 17:32

  • 3750
  • 2
Цветанов: Стигнахме до единни позиции с коалиционните партньори (обновена)
© Novini.bg

Проведиха се консултации между коалиционните партньори в Народното събрание за промените в Изборния кодекс и наложеното вето на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Те бяха в кабинета на председателя на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, предаде репортер на Новини.бг.

На срещата присъстваха вицепремиерът Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, съпредседателят на ПФ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и представители на РБ.

След срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви: "Спокойни сме за формирането на мнозинството в сегашния парламент. Стигнахме до единни позиции и в момента ни предстоят срещи с парламентарните групи. Утре ще имате повече възможност да разберете каква е позицията“, каза още той.

Цветанов поясни, че срещите продължават и утре.

По-рано днес правната комисия в Народното събрание прие ветото на президента върху регламента за разкриване на изборни секции в чужбина в Изборния кодекс.


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3750 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
kur za boiko analev

2016.05.18 | 22:46

2
KURVI PRODAJNI NAKARAXTE XORATA DA BQGAT OT BULGARIA - Mama vi da iba.......
Аз казах

2016.05.18 | 22:44

1
Цял отбор предатели.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини