"Атака" дава на съд отцепниците

  • 27 ноември 2011 09:11

  • 4806
  • 5
"Атака" дава на съд отцепниците
©

Когато някой предаде "Атака", за мен той е мъртъв.

Това заяви зам.-председателят на партията Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  по повод събирането на него и депутата Десислав Чуколов  в студиото  на "Насреща с Люба Кулезич" по ТВ7 заедно с напусналите Стоян Иванов и Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в. Шопов обяви, че всички са напуснали партията заради пари, "както всички предатели". Той реагира гневно на думите на водещата, че и той е напуснал СДС преди да се присъедини към "Атака". "Това беше преди 15 г. Долна инсинуация", заяви Шопов.

Останалият в партията Чуколов също каза, че за него е унижение да разговаря с Крумова и Иванов. "Цяла седмица слушаме глупостите на предалите партията хора за субсидии, вили, милиони, но истината е, че те не устояха на борбата, която се опитваме да водим", добави той. Той обяви бившите атакисти Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, и Камен Петков за псевдопатриоти, защото се срещали с бившия депутат от ДПС Касим Дал.

Стоян Иванов потвърди информацията, че преди последните парламентарни избори всички кандидати за депутати от "Атака" са били карани да подпишат договори, които ги обвързват със финансови задължения.

"Аз не се включвам в тези разговори, моите мотиви да напусна са съвсем различни. Нямам проблем с подписаните декларации, имам проблеми други неща", каза Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в. Тя поясни, че членството в партията не я прави по-добър или по-лош депутат, а парламентарната дейност и законодателните инициативи.

Чуколов нарече Стоян Иванов "лъжец" заради декларациите и обяви, че това е идея на собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов. Останалият в партията депутат заяви, че ще бъдат заведени съдебни искове срещу всички бивши членове, които говорят против "Атака" и лидера й Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. "750-те хил. евро, които Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа бил дал за луксозна вила, ще ги вземем от вас. Даваме ви на съд за всички лъжи. Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, Стоян Иванов, Камен Петков, Ивайло Нинов... Парите обаче няма да ги харчим за вили на Лазурния бряг, а ще ги дадем за манастири", заяви Десислав Чуколов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4806 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.11.30 | 17:33

5
към 1 и 2 : вие сте ебати боклуците, пожелавам ви фалит и никога да не ви върви бизнеса
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - -Ако си Фен на

2011.11.30 | 17:33

4
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - -Ако си Фен на Футболната игра , влез и закупи своят любим футболен екип 2011/2012 !

2011.11.30 | 17:33

3
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M
Stoicho

2011.11.30 | 17:33

2
прав си бате и левски е бил предаден от свои успех ние сме стеб
хе хе хе

2011.11.30 | 17:32

1
Че Волен е шизофреник и "публична тайна" ,че е елементарно журналистче" излезно незнайно как на вълната как да е , но че е скодоумно прост човек вече е прекалено! И за съжаление една добра националистическа идея се опорочава по безобразен и долнопробен начин от 2-3 властолюбиви копелета- жалко! След тия очевидни простотии и аз си ревизирах мнението и никога повече няма да гласувам за явен психо, то тъй и тъй се видя че в следващия парламент няма да влязат - жалко за идеята - явно неподходящ идиот си избрахме!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини