Радан Кънев: Няма да отговоря на Цветанов (обновена+видео)

  • 25 октомври 2015 20:40

  • 1901
  • 0
Радан Кънев: Няма да отговоря на Цветанов (обновена+видео)
© Булфото (архив)

Стремяхме се към този резултат. Ние искахме да бъдем незаобиколим фактор в общинския съвет. В 5-6 района на София ще се явим на балотаж и започваме работа още отсега.

Това каза пред камерите на БНТ кандидатът за кмет на София от Реформаторския блок Вили Лилков. Заедно с него местните избори коментира и съпредседателят на РБ Радан Кънев. Резултатът на РБ показва, че на трети избори увеличаваме резултатите си. Резултатът на листата ни в София е феноменален. Той ще е по-висок от националните избори. Правим исторически пробиви в Шумен и Кърджали. Очакваме още резултати от страната. Притеснява ни единствено ниската избирателна активност, заяви Кънев.

Трябва да поздравим г-жа Йорданка Фандъкова. От тези избори печелят ГЕРБ и РБ, а БСП и ДПС губят. Никъде не сме атакували кандидати на ГЕРБ. Според мен, даже загубихме от толерантната си кампания. Цветан Цветанов направи някои нападки, но аз не му отговорих. Няма да му отговаря и сега, защото предстоят балотажи. Ние ще работим за десни победи на тези балотажи, за да изметем БСП и ДПС от техните крепости. Ще проведем разговори за балотажите, завърши Кънев.

Радан Кънев и Петър Москов също дойдоха в пресцентъра на НДК. Самата коалиция е заздравена от избирателите, каза Кънев. Ние трябва да бъдем още по-отговорни към тях. Трябва да продължим политиката, която водим. Аз ще запазя добрия политически тон и няма да използвам хашлашки изрази, каза още той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1901 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини