Сашо Диков вади компромати на пресконференция на РЗС (видео)

  • 04 ноември 2011 15:36

  • 16689
  • 9
Сашо Диков вади компромати на пресконференция на РЗС (видео)
©

Журналистът Сашо Диков предизвика скандал на пресконференция на РЗС. Той прочете писмо, в което се твърди, че лидерът на партията Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, след първия тур на изборите е заявил подкрепата си за кандидатурата на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, за да избегне проверка за фалшифицирана подписка, в която участват 300 000 души. Журналистът обяви, че има и диск, който уличава партийни функционери на РЗС, участвали в изготвянето на въпросната подписка.

Лидерът на партията Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, отговори, че това са претоплени манджи, които многократно са забърквани с различни добавки. "В случая няма нищо ново. Дори не са си направили труда да сложат пипер в тази наново забъркана и претоплена стара гозба. Нямаме никакъв проблем с подписката, тя се проверява в прокуратурата, има разследване, има постановление и всеки, който желае, може да се запознае с всички материали", допълни той.

"По време на срещата ми с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изобщо не е споменато за подобно нещо, за което си слагам ръката на сърцето и се кръстя. Нищо не съм му искал и няма да му поискам. Същият диск беше даден на председателя на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и тъй като тези интриганти сега се чувстват безпомощни, защото в главите им се въртят заговори между ГЕРБ и РЗС, затова действат по този манипулативен начин", категоричен бе Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Той призова Сашо Диков да пусне диска колкото пъти иска в Канал 3 и заяви готовност да гостува в телевизията по темата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16689 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
ЯНИ БИБИЯНИ

2011.11.08 | 15:56

9
TЪЪКА Е,ВАЖНОТО Е МАЧА ДА ПРОДЪЛЖИ
дико сашев

2011.11.08 | 15:56

8
едни имат флашки,други дискове,ебах ти държавата

2011.11.08 | 15:13

7
...а трети космодискове, а четвърти кинезиоленти...
evgeni

2011.11.08 | 15:13

6
---- Прикрепено писмо (БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ") ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ" Дата: Петък, 2011, Ноември 4 08:48:29 ЕЕТ Господин Бойко,пак добро утро.Много се възмутих от гледаното по BTV по темата СДС.Демокрацият в България отсъства ,освен нейните определителни форми като ТЕБЕ.Сега в по-следващите редове не вяравм да получиш АМНЕЗИЯ,но те съветвам да се размислиш кой си сега,защото хора като ТЕБЕ обесмискят дори и самата думичка демокрация.ДАНС ,МВР,ПРОКУРРАТУРА и СЪДЕБНА СИСТЕМА бе СРИНАТА и МАНИПУЛИРАНА както и последния пример с "семейната приятелка" на човекът джадай-владеещ "Силата".Сега пак малко назад, когато се извършваха демократично-структорни реформи по времето на СДС.Тези реформи бяха БОЙКОтирани с цялата МОЩ на ДС-СТРУКТУРИТЕ,които сега са само СТРУКТОРИ-ЕНЕРГИЙНИ по причина, че има и "АРИЕЛ".Надявам се Йода да не се самосизира,че упоменавам в този си е-мейл,търговска марка.Спомни си как Татарчев по нареждане на ПАРТИЯТА,както е позната като "Главницата" тичаше тук-там по нареждане на ..... извинявай,малко си отпих от кафето,та цялата ДС изпусна ЧЕРВЕН ОГЪН по синята идея и демокрацията.Няма да те питам ти по това време какъв си бил,но сега ще те попитам КОЙ си ???? Групитовките ,за които ТИ ЕДВА ЛИ СИ ЧУВАЛ и те бяха в схемата за дестабилизиране на СДС и икономиката. ДЪРЖАВНО-ФИНАНСОВИ лостове "поканиха" ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА за да се изпълни следващата фаза от оперция "ЕНЕРГЕТИКЕТА".Всичко това за да могат да се изпълнят АБВ-писанията,който СА и до днес.И след мъни,чко време ГЛАВНИЦАТА чрез Мултигруп си заплюха един човек наречен цар ,та взеха та и го доведоха в България.Даже му купиха и АБВ-билет с переспективата да личало ЖЪЛТОТО вместо ГЛАВНИЯ цвят. Станаха и някой реформи имайки връзка със Съдебна Медицина,но те бяха около 200 на брой и нито едно не бе разкрито.Просто "непослушници". А медиите бълваха : Вижте как Мафията се самоизбива,тра,ла,ла приказки от ШИПКОВИЯ ХРАСТ.Между другото тези,които Ти дадоха НОЖИЦАТА,Те ще ТИ духнат под ОПАШКАТА.Просто ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ и ОПАШКАТА,нищо лично БОЙко.
ънкноун

2011.11.08 | 09:42

5
другия път да не се чуди защо му гърмят колата
барон60

2011.11.05 | 22:26

4
Как не се намери никой не попита транспортният министър, защо съсипва международният транспорт и износа на фирмите производители за Русия, като скриха транспортните разрешителни и се опитват да заблуждават транспортните фирми, че уж свършил лимита за тази година. Дори и така да е! Защо не се предприемат мерки за отпускане на допълнително количество разрешителни? Може би ще трябва транспортните фирми и иъносителите за Русия да почакат до след Нова година, новите разрешителни, а до тогава да вегитират и производителите да обясняват на партньорите си от руска страна, че не могат да им закарат стоката, защото в България няма разрешителни. Боже, боже в каква страна живеем и какви управници имаме!
Николай Ганев

2011.11.05 | 22:26

3
Повече от седмица фирмите не могат да изнасят продукцията си за Русия, тъй като няма разрешителни за транспортиране. Производители и транспортни компании са изключително разтревожени. С депеша от 17 октомври 2011 г. Министерството на транспорта и съобщенията уведомяваме обединенията на превозвачите, че „предоставеният контингент от руски универсални разрешителни за превоз на товари за 2011 г. е изчерпан. В тази връзка от 18.10.2011 г. да не се поемат и задействат ТИР-карнети от българските превозвачи. Всички превозвачи, задействали вече ТИР-карнети, ще могат да извършат превозите си след представяне в ИААА /Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“/ на заявка за резервация, копие от задействан ТИР-карнет, копия от регистрационните талони на влекача и ремаркето“. Според габровския депутат от ГЕРБ Цветомир Михов ведомството на министър Московски води преговори с руското транспортно министерство за допълнително отпускане на разрешителни за транспорт на товари към Русия, тъй като проблемът стои пред фирмите от цялата страна, а не само от нашия регион. Михов обясни, че за тази година на страната ни са отпуснати с 2000 разрешителни повече в сравнение с миналата година. „Явно и тази допълнителна бройка е изчерпана – заяви той. - Което означава, че се реализира по-голям износ. Освен това СОМАТ, която превозва товари за и през Русия, използва много голям брой разрешителни.“ В очакване разрешаването на проблема превозвачите от областта коментират, че е време системата за резервации на разрешителни да стане абсолютно прозрачна. Те считат, че би могло в Интернет да се публикува броя, вида и номерата на всички договорени разрешителни за всяка конкретна държава, както и информация за изразходването им. В реално време да се показва кой номер разрешително кога и от кого е резервирано и кога е отчетено, колко и какви разрешителни има свободни и т. н. Тяхното мнение е, че по този начин своевременно ще могат да се вземат адекватни мерки. Освен това ще бъдат отстранени и съмненията за раздаване на разрешителни „под масата“, каквито битуват в публичното пространство. Счита се дори, че “предприемчиви“ хора са отклонили голям брой от така търсените тези дни документи. Витаят слухове, че тяхната цена расте с всеки изминал ден – от 200 до 300 евро на парче. Липсата на разрешителни удря и производителите, които във време на криза практически спират износа на своята продукция към Русия. Разрешителните се получават едва след като бъде направена заявката за извършване на транспортната услуга чрез задействането на ТИР-карнета, което може да се направи в центровете за резервации, каквито има във всеки областен град. Габровският депутат допълни още, че е оптимист за решаването на проблема, тъй като Министерството на транспорта и съобщенията своевременно е реагирало и е направило необходимото за отпускането на още разрешителни за транспортиране на стоките към Русия. Автор: Стефка Бурмова
AlexK

2011.11.05 | 20:34

2
Toz koga stana politicheski komentator ?
evgeni

2011.11.05 | 13:25

1
---- Прикрепено писмо ("СТЪРШЕЛОВА" РАБОТА,КАКВО ДА СЕ ПРАВИ) ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: "СТЪРШЕЛОВА" РАБОТА,КАКВО ДА СЕ ПРАВИ Дата: Петък, 2011, Ноември 4 20:33:15 ЕЕТ Бойко,добър вечер.За сетен път се убеждавам,че сте Безкруполни и Зли хора.За вашето обществено Злодеяние са виновни естествено и медиите.Толкова сте изобретателни в Мръсотиите Си,че Няма КАК да различат "Стършелите"от "пчеличките" .News-BTV излъчи в репортажа си как Плевнелиев щял да отзове ДС-аташета/дипломати/.Абе Бойко ,още Росен не е постъпил в длъжност и АБВ-ИНСТРУКЦИИТЕ го грабнаха.Първанов вече като известен ДС-Герой с изтичащ мандат запретил тези посланници да бъдат отзовани.А Росен за да покаже КАК СТЕ ПРОТИВ ДС ,ще ги уволни.Прекалено ГОЛЕМИ СРЕДСТВА и УСИЛИЯ се хвърлят от АБВ,за да не разберат БАБИЧКИТЕ кой СИ !!!! Голяма работа ако няколко малки ДС-бушончета "ИЗСВЕТЯТ",важното е "Старият Шалтер" да работи !!!! Не знаех Бойко,че си ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ на ВИСОКИ НАПРЕЖЕНИЯ.Приятно ми е,аз се казвам-Е и сам електротехник-слаби токове.И още нещо не знаех и го научих от Google,а то е :НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ОТ ГЪРНЕНЦЕ С МЕД,С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА 2 ГЪРНЕНЦА С МЕД. А аз си мислех че си от "пчеличките".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини