Росица Янакиева: ГЕРБ купиха 5000 гласа в Перник

  • 26 октомври 2011 08:20

  • 888
  • 2
Росица Янакиева: ГЕРБ купиха 5000 гласа в Перник
©

Категорично заявявам, че нямам нищо общо с купуването на гласове. Това е поредната серия от компроматната война срещу мен.

Това заяви в сутрешния блок на бТВ кандидатът на БСП за кмет на Перник Росица Янакиева във връзка с обвиненията на пернишки сайт.

Човекът, качил видеото, е от щаба на г-жа Ирена Соколова, но не го беше пратил в полицията и се наложи да го правя аз. Всички, свързани със случая, ще бъдат разпитани и случаят ще се изясни. Имам информация, че около 5000 гласа са купени от щаба на Соколова, и то брутално, с влизане по домовете, допълни тя.

Призовавам медиите да бъдат гарант за честните избори, като изпратят на място репортери, за да не се случва това, което се случваше на първия тур. Перничани ще преценят кой говори истината, защото са наясно какво е направено през последните 4 г., каза още Росица Янакиева.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник Ирена Соколова заяви, че никога не е чувала по-нагли лъжи. "Не знам дали да вярвам на очите си, след като видях клипа, или на приказките в студиото на г-жа Янакиева. Не използвам нечестни средства в предизборното състезание. За мен честността и достойнството ми не са отминали понятия и купуването на гласове е несъвместимо морала ми", категорична бе тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
888 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.10.26 | 11:51

2
Перничани, имайте си малко самоуважение, как гласувахте за този караконджул Янакиева??? То тя става само за това: да плашите с нея децата и олигофрените!!! Толкова ли нямате свестни кандидати за кмет, та до тая опряхте цели два мандата???
джъдж

2011.10.26 | 11:51

1
Абе г-жо Янакиева ,как някой може да влезе брутално в къщата ти ,та да купи твоя глас ? Вие в Перник нямате ли врати ? По малоумно обвинение за купуване на вот ,не бях чувал. Ама то е така - гузен ,негонен бяга.

Добави коментар

Водещи новини