Стефан Данаилов: Благодаря на всички българи, които не се уплашиха

  • 23 октомври 2011 18:55

  • 1108
  • 4
Стефан Данаилов: Благодаря на всички българи, които не се уплашиха
©

Хората пуснаха гласа си за мен и за Ивайло Калфин, защото сме им ясни, каза на влизане в НДК кандидатът за вицепрезидент от БСП Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

„Ние сме демократи", заяви Данаилов.

"Благодаря на всички българи, които не се уплашиха, мислят демократично и дадоха своя глас за нас”, коментира Данаилов.

Според него хората, гласували за БСП, вярват в демокрацията.

Очакванията на Данаилов за резултатите от изборите за държавен глава са на първия тур двойката на БСП да са втори, а втория тур да станат първи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1108 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Пешо

2011.10.24 | 04:08

4
Напълно неадекватен дядка, който говори за някакви страхове...там ужаси, терор! Алоооо ! Абе вие от БСП хептен за овци ни смятате! Натиск имало безпрецедентен! Къде е?? Гласувах си най-спокойно! Не мисля, че и като актьор е нещо особено-славата му се дължи на това, че цял живот Партията го лансира.

2011.10.24 | 04:04

3
За мен Стефан Данаилов е честен и коректен човек и политик,нокога не предаде убежденията си и не се пребоядиса само да е на хранилката.Вярвам само на хора като него!

2011.10.24 | 04:04

2
Голям актьор,но изключително слаб и объркан политик!!!!!!Въображаемия страх господин кандидат вице е само оправдание за политическата ви немощ и идейно безсилие.Научете се да губите като МЪЖЕ , а не като страхливци.Вас ви е страх от делата ви в миналото и от това че повече власт НЯМА да видите!!!
анонимен

2011.10.23 | 22:13

1
Моето мнение е че си изкуфял, стар си за този пост.Един президент дядо Стефчо,а може би ще сложим и думичката от Надежда.хаха

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини