Фандъкова: Гласувам за ускореното развитие на града

  • 23 октомври 2011 11:57

  • 764
  • 1
Фандъкова: Гласувам за ускореното развитие на града
© Булфото

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска гласува в 47 СОУ „Димитър Манов” в столичния кв. „Ив. Вазов”. Фандъкова беше придружена от внука си Алекс.

Тя се нареди на образувалата се опашка от избиратели в една от секцията в училището и изчака своя ред. Пред всички секции в учебното заведение се бяха образували големи опашки от желаещи да гласуват.

На въпрос за какво гласува, Фандъкова каза: „Аз гласувам за ускореното развитие на града, което се вижда и което трябва задължително да продължи. Градът ни няма избор, за да се решават проблемите, трябва да се строи усилено”. Фандъкова посочи, че се надява избирателна активност да е висока.

По думите й софиянци винаги са били активни и така участват в управлението на своя град. Кандидатът на ГЕРБ отбеляза, че по това, което е видяла в изборната секция, съди, че организацията на изборите е добра и не би трябвало да има затруднения в гласуването.

Последвайте канала на

764 1

Коментари 1

Добави коментар
Ина

2011.10.23 | 13:45

1
я, Фандъкова гласува за Кадиев. Сама заявява "Гласувам за ускореното развитие на града".

Добави коментар

Водещи новини