Росен Плевнелиев: Категорично ще станем президент и вицепрезидент

  • 16 октомври 2011 18:18

  • 3368
  • 20
Росен Плевнелиев: Категорично ще станем президент и вицепрезидент
© булфото

Категорично ще станем президент и вицепрезидент, каза кандидатът за президент на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното пред Нова ТВ.

Ние водим положителна кампания и искаме да заемем тези постове, допълни кандидатът за вицепрезидент Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на. Работата на президента е да отваря врати и да гради мостове, допълни Плевнелиев. Ще работим с правителството и не само с това правителство като партньори, но няма да бъдем подизпълнители, отговори той на въпроса на водещата как ще работи с правителството. Ще подкрепя всяко правителство, което ще строи магистрали, защото всички правителства при криза са строили пътища. Няма да бъда назначеният президент, каза още той. Спецслужбите не работят на парче, има нова стратегия, която ще влезе скоро за обсъждане, отговори Плевениелев на въпрос.

Попова каза: Имам какво да дам и няма какво да губя и искам да дам нещо на България. По този начин тя отговори на въпроса защо иска да е вицепрезидент.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3368 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
NS

2011.10.22 | 23:38

20
Защо няма да гласувам за Плевелиев. Защото е отроче на партиен функционер на БКП. Защото е започнал с корупция своя бизнес използвайки връзките на баща си и котилото на БКП-ГРАБ. Защото е проекция на другаря Борисов с всички последици от това. Защото няма собствено мнение и не може да се изразява правилно на чист български език. Защото няма обща култура. Защото професионалист /съмнително определение имайки впредвид обвързаността му с БКП/ в една област не означава, че можеш да бъдеш президент. Защото не познава историята на България. Защото е точно марионетка, а не актьор. Той е слаб играч и като част от това правителство е отговорен за спрялата икономика на държавата. Има още мноооооооого "защото"....

2011.10.17 | 19:42

14
a zashto ne si frasnesh edna kurveska granata otzat i da se gramnesh kato sasho dikov ot narkoman sedesar a gnido komunisticheska toi shte mi vika za PLEVNELIEV CHE E BIL MRASNIK S MRASNICITE KRADLIF KUMONIST

2011.10.18 | 14:41

19
Тия двамата могат да станат президенти на фекалиите на Българите, поне този плазмодий Плевелев напълно заслужава такъв пост -Главен лайн*р на Републиката, който да отговаря за всичките коли-лайнарки в страната! кух и фалшив като 100 годишен холивудски декор!
Дидо

2011.10.18 | 14:40

18
Мен лично ме съмнява народа да избере Бойковата кукла на конци Плевнелиев! Нека всеки гласува! Няма значение кой за кого! Но аз лично няма да си дам гласа за тази мижитурка!
AJ4A

2011.10.18 | 13:55

17
Айдеееееееее, появи се поредния агитатор-пропагандатор на политическата класа в България!!!! Гласувайте, няма значение за кого, само да гласувате. И какъв е смисъла да се гласува за някой си???? Какъв е смисъла да не е Плевнелиев, а някой още по-анонимен и от Плевнелиев???? Ако нещата в държавата на тема ред, правосъдие и демокрация са наистина такива, каквито всички ги описват, как т.нар. "сляпо-гласуващи" ще са сигурни, че гласът им няма да бъде преброен в полза на този, който те уж на всяка цена не искат да стане президент???? Евтина пропаганда в полза на т.нар. българска политическа класа, на която й трябват хора пред урните, за да се легитимира пред света. Задавали ли сте си въпроса какво би се получиол, аок отидат да гласуват само семействата и близките на хората във властта - без значение от коя власт са те законодателната, изпълнителната или съдебната???? нека да отидат само те да си гласуват и да се знае, че БГ управляващите олицетворяват единствено себе си и собствените си семейства и близки, но не и народната воля, не и гласа на народа!!!! Да гласуваш за някой, който всъщност не одобряваш си е чиста пропа ...... предателство на народ и Родиан, на всички човешките ценности и такъв индивид би бил по-голямо зло от най-голямото зло в политиката. Никой не би могъл да вземе властта и да направи купища направи магарии в политиката, да унищожи съдбите и бъдещето на народа си без да е получил властта си от народа - макар и с т.нар. отрицателен вот!
mitko

2011.10.17 | 19:42

16
az za takiva marionetki na boiko borisov nqma da glasuvam, tova sa kukli na konci, i toq plevneliev kato mu 4ue6 glasa , kato nqkoi gei , izob6to ne trqbva da dopuskame da stava prezident, boiko gleda da vkara samo negovi hora vav vlasta, dano naroda da se e sabudil, i da ne vqrva na lajite na gerberite

2011.10.17 | 19:42

15
Тия двамата могат да станат президенти на фекалиите на Българите, поне този плазмодий Плевелев напълно заслужава такъв пост -Главен лайн*р на Републиката, който да отговаря за всичките коли-лайнарки в страната! кух и фалшив като 100 годишен холивудски декор!
никола

2011.10.17 | 13:37

9
разбира се, че ще станете. готови са ви бюлетините, МВР чака команда, медиите и те... честито!
бай байчо

2011.10.17 | 19:41

13
Медиите да, особено БТВ ,мед им пада на устата като кажат Бойко. Много се радват на проучванията на своите хора ,които слагат Плевнелиев на първо място и готов още на първия тур за президент. Такъв филм няма да се прожектира на тези избори! Просто Калфин си е избран на първи тур и то за два мандата ! Спирайте предизборната далавера и си гледайте всекидневните задължения !
ожгтнв

2011.10.17 | 19:41

12
няма какво да губиш защото не си напусна работата"""""""""""""
ADOLFO

2011.10.17 | 19:41

11
ВОЛЕН ще ви ебе майката на вас
kinesiotapebg.eu

2011.10.17 | 13:37

10
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
САМО НАПРЕД

2011.10.17 | 13:37

8
САМО НАПРЕД

Добави коментар

Водещи новини