В Перник щели да купуват не гласове, а цели избирателни комисии

  • 14 октомври 2011 09:50

  • 910
  • 0
В Перник щели да купуват не гласове, а цели избирателни комисии
©

В Перник много усилено се говори, че този път манипулирането на вота на първи тур ще стане през избирателните комисии. Говори се за купуване на цели комисии. Това е по-лесният вариант.

Това каза интервю за Агенция "Фокус" кметът на Община Перник и кандидат за следващ мандат – Росица Янакиева. Според „градски слухове” в Перник на първи тур няма да се купуват гласове, а ще се купуват комисии, защото било по-евтино и по-ефективно.

Купуват се девет души или седем, вместо да се купуват няколко хиляди, каза Янакиева. Също според „градските слухове” се говори за списъци, за подготовка за купуване на гласове, но не мога да го твърдя със сигурност, допълни тя.

„Според сигналите, които имам, до края на предизборната кампания основните аргументи ще бъдат компроматите. Надявам се, че перничани имат собствена позиция и знаят за какво става дума в конкретния случай, защото вече са минавали през подобна кампания и ще гласуват по съвест за това, което се случва в Перник и в държавата”, каза още Росица Янакиева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
910 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини