Жозеф Дол поздрави Бойко Борисов и ГЕРБ за победата

  • 06 октомври 2014 15:58

  • 1237
  • 1
Жозеф Дол поздрави Бойко Борисов и ГЕРБ за победата
©

Само правителство от ЕНП, ръководено от ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, може да предприеме необходимите реформи, за да донесе на България политическата стабилност, която е необходима, за да се определят условията за икономически растеж и просперитет за гражданите.

Това заявява председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския в прессъобщение, публикувано на официалния сайт на ЕНП, по повод победата на ГЕРБ на предсрочните парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Дол изразява увереност, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще успее да сформира десноцентристко коалиционно правителство, което ще бъде в състояние да отговори на тези предизвикателства. „Българският народ са довери на ГЕРБ и нейния лидер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и го постави начело на страната. Бих искал да поздравя сърдечно моя добър приятел Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за голямата победа над социалистите. Очаквам с нетърпение да продължим да работим с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и лично да го поздравя по време на следващата Среща на върха на ЕНП на 23 октомври“, заявява председателят на ЕНП.

„Също така бих искал да се възползвам от тази възможност да поздравя Реформаторския блок и по-специално партиите-членки на ЕНП - СДС и ДСБ, които взеха участие и постигнаха добър резултат“, се казва още в прессъобщението на ЕНП.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1237 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.07 | 14:28

1
Vidqhme go boko pochti 4 godini svincho josef. Shtom na vurha na reitinga si ne napravi nepopulqrnite neshta sega li she gi napravi? Tiq ot zapada ni imat za mnkgo tupi qvno

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини